Prodejna Elektro Efekt v Klatovech již brzy odhalí nově rozšířené prostory!

Pravděpodobně koncem září si zákazníci firmy Elektro Efekt Klatovy budou moci prohlédnout všechny velké změny, které se pro ně právě připravují.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Právě se dokončují vnitřní technické úpravy nových obchodních a skladových prostor, dokončovány jsou i některé stavební práce v okolí obchodu, ale provoz původního obchodu jsme nijak nepřerušili, dokonce jsme v něm ještě stihli i vylepšit vnitřní osvětlení, aby si zákazníci mohli ještě lépe prohlédnout vybírané elektrospotřebiče,“ seznamuje nás se současnou situací pan Zdeněk Krůs.

Zatím v předpremiéře si můžeme prohlédnout ještě nevybavené prostory nového obchodu, ale i z toho co vidíme je patrné, že zákazníci budou mít ještě větší výběr v sortimentu zboží, který se dále rozšíří. Podle slov majitelů se v celém obchodě budou cítit zákazníci mnohem volněji a příjemněji a nabízené zboží bude pro ně možné lépe rozdělit do jednotlivých sekcí. 

Z nově budovaných prostor se mohou těšit i zaměstnanci, kterým se rozšíří manipulační plochy pro příjem nového zboží a jeho uskladnění. Zachovány zůstanou i servisní prostory a široké služby, které Elektro Efekt již tradičně svým zákazníkům poskytuje. 

„Velkou vizuální změnou, kterou s otevřením nových obchodních prostor připravujeme, je také podoba našeho obchodního domu a nové logo firmy,“ říká pan Zdeněk Krůs. „Jsme si vědomi, že to původní již svojí podobou zastaralo a protože ve všech směrech držíme krok s dobou a nabízíme vždy ty nejnovější výrobky i služby, chceme, aby i naše logo tento moderní prvek a dynamiku společnosti vyjadřovalo. Je proto současnější, má modernější tvar i druh písma, ale zachovává si naše tradiční barvy černou a červenou. Žlutá barva, která také v minulosti byla součástí našeho loga, ustoupila ve prospěch šedivé, která více vyjadřuje naši serióznost, spolehlivost a trvalost. Nové logo a firemní barvy se objeví nejen na nové tváři zrekonstruovaného a rozšířeného obchodu, ale postupně i na našich autech.“

Provoz obchodu není přerušen!

Potřebujtete poradit s nákupem domácích spotřebičů? Kontaktujte specialisty na elektroniku v Elektro Efekt Klatovy! Proškolený personál se vám bude plně věnovat a pomůže vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat vašim potřebám a požadavkům.

Kontakty

ELEKTRO EFEKT S. R. O.
SPORTOVNÍ 783
339 01  KLATOVY

FACEBOOK: https://www.facebook.com/efektelektro/
E-shop: https://www.elektroefekt.cz/

Telefon: +420 725 907 946
E-mail: eshop@elektroefekt.cz ; marketing@elektroefekt.cz

Kamenná prodejna

Telefon: +420 376 322 653 ; +420 724 824 420
E-mail: info@elektroefekt.cz


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka