Stodská nemocnice rozjíždí projekt na odvykání kouření

Rada Plzeňského kraje schvaluje poskytnutí neinvestiční finanční dotace ve výši 139 500 Kč žadateli Stodská nemocnice na realizaci projektu Odvykání kouření. Jedná se o pilotní projekt, při kterém je k odvykání kouření využívána biorezonance, jež je alternativou ke standardním odvykacím kúrám, jako je využití tablet či náplastí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Biorezonance má vliv na potlačení chuti a následně i závislosti klienta. Velkou výhodou této metody je značná úspěšnost léčby. Zatímco u standardních metod je vykazován 7 % efekt, při využití metody odvykání biorezonancí se dosahuje více než 50 % úspěšnosti. Celý proces je sledován pomocí laboratorních vyšetření, kdy je monitorována hladina nikotinu, jehož přítomnost v krvi je dokladem inhalace tabákového kouře. Do studie bude zařazeno cca 35 lidí. V případě, že pilotní projekt bude úspěšný, bude snahou Stodské nemocnice v projektu pokračovat. 


Komentáře

  • Před 5 roky

    Jsem 72 hodin po "lezeni" a jsem nervozni ...nemam chut na cigo. Zavislosti na nikotinu to zbavi. Ted je treba bojovat s obřadama, motorickymi navyky a trochu s mozkem.

    • Před 4 roky

      Dobrý deň,

      Ako to u Vás vyzerá z dlhodobého hľadiska? Prestali ste fajčiť úplne?

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka