Prazdroj nabírá studenty na placené stáže, mají šanci pak ve firmě zůstat

Již pošesté otevírá největší česká pivovarnická společnost brány mladým talentovaným lidem. Hledá studenty 4. a 5. ročníků vysokých škol, kteří mají zájem získat praktické zkušenosti v nejrůznějších oborech. Zájemci o placené letní stáže se mohou hlásit dle zvolených oborů do konce března nebo dubna.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ti nejlepší na dvouměsíční stáž navážou trainee programem nebo zůstanou v Plzeňském Prazdroji jako plnohodnotní zaměstnanci.

Od roku 2010 nabízí Plzeňský Prazdroj letní placené stáže pro studenty posledních dvou ročníků magisterského studia. Uvítá mladé lidi z oborů finance, marketing či obchod, a také studenty a absolventy technických škol se zaměřením na elektrotechniku, energetiku, chemii, potravinářství či logistiku, kteří chtějí získat praktické zkušenosti a jsou ochotní na sobě pracovat. Placená stáž trvá celkem 10 týdnů v období letních prázdnin. Jedná se o klasickou full-time pozici, kdy stážisté pracují na přidělených reálných projektech. Studenti jsou plně podporováni svými manažery a mají možnost konzultovat projekty s dalšími zaměstnanci i se samotnými řediteli oddělení. Témata letošních stáží jsou již vypsána na kariérních stránkách Plzeňského Prazdroje www.prazdroj.jobs.cz. 

„Absolvování stáží přináší studentům především praktickou zkušenost s tím, jak to chodí  ve velké firmě, a co to znamená mít zodpovědnost za reálný projekt, který má dopad  na byznys. Zároveň si vyzkouší, jaké to je prezentovat výsledky své práce nejvyššímu vedení, jak svůj projekt obhájit a přesvědčit ostatní, že do jejich návrhu má smysl investovat,“ říká Tomáš Srb Talent Manažer Plzeňského Prazdroje.

Po ukončení stáží a vyhodnocení výsledků nabízí Prazdroj nejúspěšnějším stážistům trainee programy (Future Leaders Programme nebo technické absolventské trainee programy)  či jiné pracovní uplatnění. Loni byly stáže natolik úspěšné, že ve společnosti zůstala pracovat více než polovina stážistů. Zmíněný Future Leaders Programme je dvouletý program v komerční oblasti, zaměřený na rozvoj budoucích lídrů společnosti. Firma do něj vybírá nejlepší absolventy stáží, kteří mají potenciál a chuť se dále rozvíjet. „Během dvou let si vyzkouším práci ve všech komerčních týmech od marketingu po sales, abych lépe porozuměl fungování jednotlivých oddělení a firmy jako celku. V rámci programu nahlédnu do výroby a absolvuji praxi v zahraničí,“ popisuje Oliver Jáchymovský, absolvent loňských stáží, který byl do programu vybrán.

Studenti nižších ročníků se mohou zaregistrovat prostřednictvím speciálního formuláře na https://j.mp/start_kariery_v_prazdroji  a budou o stážích či jiných možnostech, které Plzeňský Prazdroj mladým lidem nabízí, informováni i v dalších letech.

přihlášky:

www.prazdroj.jobs.cz

do 31. 3. 2016 – komerční stáže

do 25. 4. 2016 – technické stáže


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka