Vodárnu Plzeň povede nový generální ředitel Kozohorský

V plzeňské vodárně končí na pozici generálního ředitele Ludvík Nesnídal. „Funkci opouštím k 31. prosinci 2019 na vlastní žádost,“ potvrdil Nesnídal.

Cílená propagace v Plzni

Ve vodárně působil nejprve jako technik, poté jako vedoucí Čistírny odpadních vod na Jateční ulici a později jako technický a nakonec jako generální ředitel.

Ludvík Nesnídal bude dále působit v představenstvu  Pražské vodohospodářské společnosti, jehož je členem. 

Podle předsedy představenstva společnosti VODÁRNA PLZEŇ a.s. Pavla Šindeláře končí generální ředitel po vzájemné dohodě. „Děkuji mu za dlouhá léta práce pro vodárnu a přeji mu mnoho úspěchů v jeho dalším působení,“ řekl Pavel Šindelář.

Do funkce nového generálního ředitele byl představenstvem společnosti jednomyslně schválen současný ředitel Technického úřadu Magistrátu města Plzně Jiří Kozohorský. „Funkce se ujme 1. března,“ uvedl Šindelář.

Čtyřiapadesátiletý Ing. Jiří Kozohorský, MBA vystudoval VŠSE v Plzni, obor jaderná energetika. Pracovní kariéru začal ve Škodovce, od 90. let minulého století zastával manažerské pozice v obchodních a výrobních společnostech. Ve veřejné správě pracuje více než deset let, od února 2010 na pozici ředitele Technického úřadu Magistrátu města Plzně.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
20.12.2019 09:14



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka