3 triky, jak bojovat s otravnou rýmou

Nebaví vás časté smrkání a kýchání, když jste nachlazeni? Máme pro vás 3 triky, jak bojovat s otravnou rýmou!

Cílená propagace v Plzni

3 rady, jak válčit s otravnou rýmou

Když vás obtěžuje časté smrkání a kýchání během rýmy, zapojte do boje s nachlazením účinné zbraně! Žádné neznáte? Máme pro vás hned 3 šikovné tipy:

1) Vyčistěte si nos konvičkou RHINO HORN

Konvička Rhino Horn vám pomůže při nachlazení a rýmě. Vyzkoušejte ji, když máte ucpaný nos, trpíte záněty nosních dutin nebo při alergii.

Jak průplach nosu funguje? Stačí si pomocí konvičky nalít do jedné nosní dírky teplý či vlažný solný roztok a druhou dírkou vám slaná voda samovolně vyteče ven. Tím si hezky vyčistíte vnitřní části nosu a dutiny.  Konvičku zvládnou používat i děti od 5 let , takže se nemusíte ničeho bát.

2) Inhalujte

Použití inhalátorů přináší dětem i dospělým úlevu od rýmy. Inhalace preventivně posiluje odolnost dýchacích cest a podporuje doléčování rýmy, kašle a napomáhá také léčbě při chronických obtížích, např. při chronické rýmě (ulevuje také při alergické rýmě a astmatu).

Pro léčbu laryngitidy a dýchacích obtíží u dětí doporučujeme používat veselé dětské inhalátory (například ve tvaru želvy). Tyto inhalátory jsou dětmi lépe přijímány a pomáhají jim překonat strach ze zdravotních pomůcek a přístrojů.

3) Zvlhčujte vzduch, který dýcháte

Dýchání zvlhčeného okolního vzduchu vám pomůže zabránit vysušování sliznice a vzniku nejrůznějších potíží s dýchacími cestami. Chcete se o účinných zvlhčovačích ovzduší dozvědět více? Navštivte stránku Zvlhčovače vzduchu, kde jsou detailně popsány přístroje, které pomáhají astmatikům a pacientům s alergiemi a dýchacími potížemi.

Přejeme vám pevné zdraví!

Tým KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o.

Podpořte nás na FACEBOOKU
!

Autor: KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka