ZPRÁVY Sport Plzeň

Na fotbal v Plzni můžete jet MHD zdarma

První domácí zápas nové sezony čeká viktoriány již tuto neděli! Je tedy ten správný čas představit velkou novinku. Se vstupenkou či permanentkou můžete vyrazit do DOOSAN Areny zdarma městskou hromadnou dopravou v Plzni.

0

Včera REGIONPLZEN.CZ

Se senátorem Pavlem Karpíškem na kole po severním Plzeňsku

S Pavlem Karpíškem, starostou Vejprnic a senátorem za obvod Rokycany, sdílím nejen křestní jméno, ale také vášeň pro cyklistiku. Tato společná láska nás přivedla k pravidelným vyjížďkám po krásách severního Plzeňska, z nichž se rodí i tyto inspirativní články.

0

Před 5 dny Mediální skupina Region24

Plná energie. Tak jde Viktorka s novými dresy do nové sezony

Chceme být silní, chceme být rychlí, neustále v pohybu. Plní energie. Přesně s tím jde FC Viktoria Plzeň do nové sezony 2024/2025. A plány do nadcházejícího ročníku se promítají i do nových viktoriánských dresů. Tady jsou!

0

Před týdnem REGIONPLZEN.CZ

Závod iXS Downhill Cupu na Špičáku vyhráli Češka Košárová a Němec Abbou

Na start nedělních finálových jízd se po sobotní kvalifikaci postavilo 247 bikerů z 21 zemí světa.

0

Před 3 týdny REGIONPLZEN.CZ

Na Špičák se po třech letech vrací mezinárodní závody v downhillu

Po třech letech (poprvé od roku 2021) se o nastávajícím prodlouženém víkendu postaví bikeři na start mezinárodního podniku v downhillu na šumavském Špičáku.

0

Před 3 týdny REGIONPLZEN.CZ

Se senátorem Pavlem Karpíškem na kole po severním Plzeňsku

S vejprnickým starostou a senátorem za obvod Rokycany Pavlem Karpíškem nás pojí dvě věci. Křestní jméno a láska k cyklistice. Zatímco první jmenované je bohapustá náhoda, to druhé jsme nemohli nechat jen tak. Slovo dalo slovo a společná vyjížďka po kraji, který každý známe vlastně úplně jinak, na sebe nenechala dlouho čekat.

20

Před 3 týdny Mediální skupina Region24

Olympiáda dětí a mládeže skončila. Plzeňský kraj veze sadu medailí

Letní olympiáda dětí a mládeže v Jihočeském kraji skončila ve čtvrtek 27. června 2024 slavnostním večerním ceremoniálem v Českých Budějovicích.

0

Před 4 týdny REGIONPLZEN.CZ

Plzeň rozdělí miliony sportovním klubům, podpoří i pořádání akcí

Město Plzeň finančně podpoří sportovní organizace z dotačního programu Rekonstrukce, výstavba a rozvoj sportovních zařízení, areálů a související infrastruktury na území města Plzně.

0

Před 4 týdny REGIONPLZEN.CZ

Grand Prix v Plzni vyhrál a všechny favority zaskočil junior Adam Pešek

Osmý díl GIANT LIGY v Plzni se jel v uvolněnější atmosféře, neb bylo po mistrovství republiky. Teplota na Rapidu skoro atakovala 30 °C a to bylo znát i na rychlosti závodu.

0

Před měsícem REGIONPLZEN.CZ

Giant liga pokračuje, jede se GP Auto Matulka

GIANT LIGA PLZEŇ 2024 – osmý závod 23. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2024 pokračuje ve sportovním areálu SKP RAPID PLZEŇ.

0

Před měsícem REGIONPLZEN.CZ

Startuje Olympiáda dětí a mládeže, kraj reprezentuje 253 sportovců

Slavnostním zahájením ve stylu olympijských her začiná v neděli 23. června již 21. ročník Olympiády dětí a mládeže v Českých Budějovicích.

0

Před měsícem REGIONPLZEN.CZ

Do Viktorie míří z Rakouska gólman a obránce

Brankářský tým Viktorie Plzeň hlásí novou posilu. Stává se jí třiadvacetiletý rakouský brankář Florian Wiegele, jenž přichází z Leobenu.

0

Před měsícem REGIONPLZEN.CZ

Plzeň hostí koloběžkové mistrovství republiky

I výroční 25. ročník Zlaté koloběžky Plzně táhne, na závody je přihlášeno přes 170 závodníků, což je číslo podobné před covidovým ročníkům.

0

Před měsícem REGIONPLZEN.CZ

Na Borské přehradě bojovaly dračí lodě

Na Borské přehradě se jel 15. ročník tradičního závodu velkých lodí Pilsner Dragons Cup 2024. Svůj závod měly i základní a střední školy.

0

Před měsícem REGIONPLZEN.CZ
Auto CB - Nová Škoda Kodiaq