4 vlastnosti spolehlivého dodavatele zděného domu na klíč

Jak vybrat správného dodavatele rodinných domů na klíč?

Cílená propagace v Plzni

Podle odborníků jsou náklady při správném výběru dodavatele srovnatelné s vlastnoručně provedenou stavbou. Krom toho za vás stavební firma poskytující dodávku domů na klíč vyřídí všechno od A do Z. Jak vybrat tedy vybrat toho správného dodavatele pro stavbu domu na klíč?

Poctivost a kvalita nabízených služeb

Stavba domu je zásadním a finančně nákladným rozhodnutím, které je potřeba předem dostatečně promýšlet a plánovat. Proto byste měli být s výběrem dodavatele opatrní a pročíst si množství referencí. Kvalitní dodavatelé nabízí potencionálním klientům nezávaznou schůzku. Kontaktujte plzeňskou stavební firmu BrickHouse s.r.o. pro sjednání nezávazné schůzky, prohlédněte si reference a informujte se o všech našich získaných osvědčeních!

Poradit při hledání pozemku je samozřejmostí

Mnoho lidí si myslí, že při stavbě rodinného domu na klíč musí mít již zakoupený pozemek. To samozřejmě není pravda. Kvalitní dodavatelé domů na klíč poskytují poradenství a zprostředkování služeb při pořízení nového pozemku. I v BrickHouse si myslí, že je pomoc při získání samozřejmostí, a proto se neváhejte na společnost obrátit a využít poradenského servisu.

Stavba individuálních i typových projektů

Jestliže se rozhodnete pro pořízení domu na klíč, můžete si vybrat ze dvou možností. Buďto zvolíte z nabídky typových domů, nebo si vytvoříte zcela individuální projekt. Správní dodavatelé domů na klíč nejenže si poradí s oběma typy projektů, ale také jsou vám nápomocní s výběrem kvalitních a pro vás cenově dostupných materiálů. BrickHouse se specializuje na obě možnosti stavby rodinného domu na klíč.

Pomoc se získáním hypotéky

Finanční poradenství by mělo být součástí služeb každého správného dodavatele domů na klíč. Získání hypotéky je totiž pro stavbu rodinného domu naprosto rozhodující. Dosavadní zkušenost plzeňské stavební firmy v poskytování pomoci při získání hypotéky značí stoprocentní úspěšnost. Všem klientům bylo při žádosti o hypotéku po poskytnutí finančního poradenství vyhověno.

Potřebujete více informací?
Kontaktuje BrickHouse s.r.o.
a domluvte si nezávaznou schůzku!

BrickHouse s.r.o.
Zborovská 36, 301 00 Plzeň
Telefon: +420 702 060 093
Telefon: +420 702 060 094
Email: 
info@brickhouse.cz
Web:
www.brickhouse.cz
Facebook:
BrickHouseZdeneDomy

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka