56 milionů archů: Heidelberg XL 106-5+L rok v provozu

V plzeňské tiskárně TYPOS je tomu již přes rok od instalace nového tiskového stroje Heidelberg XL 106-5+L. Za tu dobu zde bylo potištěno více než 56 miliónů archů! Výrobní ředitel společnosti Pavel Frantl k tomu uvádí: "Nabyté zkušenosti nám umožňují naplno využívat výhody nejmodernější technologie pro rychlý a kvalitní tisk náročných motivů, ze kterého máme radost nejen my, ale hlavně naši zákazníci." Potřebujete cokoliv vytisknout? Neváhajte se na nás obrátit.

Jarní servisní akce AUTO CB

Společnost TYPOS, součást skupiny EDS (Euro-Druckservice GmbH), je významnou evropskou tiskárnou se specializací na velkonákladový tisk katalogů, manuálů, brožur, knih a celé řady dalších produktů. Nabízíme široké portfolio tiskových technologií – archový ofsetový tisk, kotoučový tisk z role na roli a malonákladový digitální tisk. Součástí nabízených služeb je také předtisková příprava a knihařské zpracování tiskovin.

Jsme moderní tiskárna s dlouholetou tradicí v polygrafickém průmyslu. Ke každému zákazníkovi i zakázce přistupujeme individuálně, dbáme na vysokou kvalitu a neustále investujeme do nových technologií a strojů. Chceme být vaším partnerem pro dlouhodobou spolupráci.

Fotogalerie
Autor: Typos, tiskařské závody, s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka