AC Heating, tepelná čerpadla: 3 200 000 moto hodin

Online monitoring a automatická diagnostika poskytuje našim zákazníkům jistotu, že je o ně vždy postaráno.

Cílená propagace v Plzni

Tepelné čerpadlo AC Heating Convert AW instalované vroce 2008 má kdnešnímu dni odpracováno cca 40000 moto hodin. Kdyby si ve stejný den zákazník pořídil Škodu Octavii 2. generace, pak by při stejném vytížení motoru jako u kompresoru tepelného čerpadla, najela 2 000000 km při průměrné rychlosti 50 km/hod.:-). To není špatné vzhledem, ktomu, že tepelné čerpadlo Convert AW není ještě ani v polovině své předpokládané životnosti. V souhrnu mají tepelná čerpadla Convert AW instalované vroce 2008, odpracováno 3200000 moto hodin.

Při návrhu technického řešení a vlastní instalaci tepelného čerpadla poskytujeme našim zákazníků profesionální servis. Stejně tak knim přistupujeme i po instalaci. Oddělení technické podpory se stará o naše zákazníky, kteří již naše systémy provozují a potřebují poradit soptimálním nastavením, případně vyřešit problém, který mnohdy přímo ani nesouvisí sprovozem tepelného čerpadla. Tento přístup se za 10 let fungování naší společnosti příliš nezměnil, změnily se však významně nástroje, které využíváme.

Co v počátku řešil servisní technik po telefonu, nebo výjezdem k zákazníkovi, řeší dnes oddělení technické podpory pomocí online monitoringu a automatická diagnostiky.

Online monitoring

Standardem našich tepelných čerpadel je připojení kinternetu. Tepelné čerpadlo, které je připojeno kinternetu posílá každou minutu provozní data, která se zaznamenávají a vyhodnocují.

Automatická diagnostika

Systém automatické diagnostiky detekuje kritické a nekritické stavy, které technici vyhodnocují a zajišťují jejich odstranění. Ve většině případů se tak děje „na dálku“ pomocí servisního přístupu kjednotlivým tepelným čerpadlům přes internet. Systém automatické diagnostiky také upozorňuje na provozní stavy, které mohou zvyšovat provozní náklady. Uživatel našich tepelných čerpadel je následně upozorněn na tento stan a zároveň mu je doporučeno optimální nastavení, které mohou naši technici provést také „na dálku“. Díky automatické diagnostice dokážeme předcházet případnému nepohodlí zákazníka a nežádoucím stavům topného zdroje. Tím nejen snižujeme provozní náklady, ale zároveň šetříme tepelné čerpadlo a prodlužujeme jeho životnost.

Online monitoring a automatická diagnostika poskytuje našim zákazníkům jistotu, že je o ně vždy postaráno.

Velmi důležitá je pro zdokonalování našich systémů tepelných čerpadel, regulace xCC a automatické diagnostiky zpětná vazba našich zákazníků, jejich postřehy, návrhy či připomínky.

Paní Juračková nám napsala: Od výběru až po uvedení tepelného čerpadla do provozu vám nemohu nic vytknout. Vše proběhlo vpořádku, dle dohody. Vaše služby mohu doporučit.

Od pana Hrabce jsme obdrželi tento e-mail: Chtěl bych touto cestou poděkovat Vašim montérům za bezproblémovou montáž tepelného čerpadla, a zároveň je pochválit za perfektní jednání a přístup.

Obdobně reagoval pan Blažek: Chtěl bych Vám poděkovat za bezproblémový průběh před instalací a instalaci samotného tepelného čerpadla. Technici zapojili vše bez problémů a bylo vidět, že oba vědí, co dělají. Takže z mojí strany mohu oba pochválit za skvěle odvedenou práci.

Pan Lukeš nám napsal: V průběhu nabídky a realizace byla komunikace sfirmou výborná a odpovídala potřebě. Uživatelský a tepelný komfort je rozhodně dle očekávání lepší než dříve. Vzhledem k možnostem technologií, bych určitě uvítal průběžné doplňování softwaru pro řízení o nové funkce … například historie dat (teploty, výkon ….) a možnost rozšířit o další služby pro ovládání domu (kamera, vzdálené ovládání jiných spotřebičů On/Off,…)

A ještě jedna reakce a to od paní Valentové: Chci se s Vámi podělit o radost, kterou mi už dělá Vaše tepelné čerpadlo. Vzhledem k teplému konci léta, až teď pociťujeme doma pohodu tepla a útulna díky bezobslužnému topení. Každoroční příprava dřeva (25 m3) nám tenhle čas dost znepříjemňovala a vposledních letech, jsme už toho měli opravdu dost. Proto, kdykoliv ráno vstanu do vytopeného domu, uvědomuji si, jaké pohodlí mi díky tepelnému čerpadlu nastalo a v duchu děkuji Všem za to, že se mi realizace povedla, samozřejmě díky za Vaši spolupráci a ochotu :). Přeji tenhle luxus každému, kdo o něj stojí a má obavy, že to nezvládne zrealizovat, protože když jsem to zvládla já, dokáže to sVaší firmou každý.

Díky našemu přístupu ke všem zákazníkům, a to především po montáži tepelného čerpadla, nám někteří nabídli, že můžeme jejich domy stepelným čerpadlem AC Heating považovat za referenční instalace. Zněkterých zákazníků se stali dokonce naši partneři.

Uvažujete-li o tepelném čerpadle, napište nám. Poskytneme Vám potřebné informace a navrhneme vhodné technické řešení „šité na míru“ Vašeho domu a Vašich potřeb. Postaráme se o Vás samozřejmě i po vlastní instalaci tepelného čerpadla.

Za tým AC Heating

Mgr. Hana Fikarová

Tepelná čerpadlaAC Heating
Letkov 177
CZ-32600 Plzeň - Letkov

www.ac-heating.cz

Podpořte nás na FACEBOOKU

Autor: AC Heating - tepelná čerpadla Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka