Business oběd pro plzeňské podnikatelky ...

... se opravdu vydařil. Spojili jsme příjemné místo, výborné jídlo, networking a hned byl svět krásnější. Protože ženy bez setkávání jsou jako ryby bez vody. Fotografie z této podařené akce jsou na www.excellentnizena.cz. Již teď se těšíme na další oběd se ženami - podnikatelkami.

Cílená propagace v Plzni

 Když se dělá něco poprvé, není s čím srovnávat  a nevíte, jak vše dopadne. Po nabídce Busines obědu pro ženy-podnikatelky bylo okamžitě plno, museli jsme hodně žen odmítat. To nás utvrdilo v přesvědčení, že jdeme správnou cestou, že je dobré ženy-podnikatelky sdružovat.

Když se ženy pustí do podnikání, mívají většinou úspěch, protože jsou pracovité a svědomité.
Jsou to především ženy odvážné, jdou za svým cílem a nenechávají se odradit rádoby odborníky: "To nedokážeš, na to nemáš, to se ti nepovede". Ale úspěch není zadarmo, je vždy za ním velké úsilí.

Přesně takové ženy se sešly včera v restauraci Rango v Plzni. Spojili jsme příjemné místo, výborné jídlo, networking a hned byl svět krásnější. Hostem byl Martin Kepka ze společnosti Business Success, který se tolika žen nebál a jeho téma bylo velmi aktuální - Jak předejít vyhoření v podnikání i v životě.

Podívejte se na fotografie, nasajte pozitivní atmosféru a příště se rádi potkáme i s vámi. Nabídněte nám své služby, pozvěte ženy-podnikatelky do míst, které jsou pro ně inspirativní. Jsme otevřené všem možnostem.

Zkusili jsme tento business oběd poprvé a již teď víme, že ne naposledy.

www.excellentnizena.cz

Autor: EXCELLENT PLZEŇ s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka