Byty v Rezidenci Mlýnská strouha mizí. Zbývá jich jen pár desítek, investoval i hokejista Jan Kovář

Rezidence Mlýnská strouha, která vyrůstá v samotném centru Plzně, vzbuzuje nebývalý zájem. Její dokončení se plánuje na podzim roku 2019, přesto dnes zbývá v nabídce cca 25 % jednotek.

Cílená propagace v Plzni

Zvláště exkluzivní byty s výhledem do Mlýnské strouhy zmizely rychle a dnes jich zbývá pár posledních. Kombinace výborné lokality, kvalitních standardů i potenciál Plzně láká mnoho zájemců. A to nejen ty, co hledají svůj nový krásný domov, ale přitahuje i pozornost těch, kteří chtějí zhodnotit své peníze. Investoři si totiž uvědomují vzestupný trend nájemního bydlení, kterému napomáhá momentální stav realitního trhu.

Navíc v západočeské metropoli sídlí mnoho globálních firem, které zaměstnávají odborníky zrůzných koutů republiky i světa. Podobně ZČU, především lékařskou fakultu navštěvuje velké množství zahraničních studentů. Ti, stejně jako nároční manažeři, jistě ocení vysoký standard projektu, navíc ve skvělé lokalitě av blízkosti místa jejich studia.

Tím získává Rezidence Mlýnská strouha ještě větší investiční potenciál. Odhadované zhodnocení vložených peněz začíná od 6 % p. a. To už je číslo, které stojí za zamyšlení!

O kvalitách Rezidence Mlýnská strouha a především o jejím investičním potenciálu je přesvědčený i hokejista Jan Kovář. Český reprezentant, plzeňský patriot a hvězdný hráč se zkušenostmi z ruské KHL rychle odhadl jedinečnost nabídky a již dříve v projektu zakoupil hned několik jednotek.

Pokud o podobné investici uvažujete i vy, v současné chvíli je určitě ideální čas. A pokud vás zaujala zrovna Rezidence Mlýnská strouha, neváhejte. Zájem o byty vtomto projektu neopadává.

www.mlynskastrouha.cz | 724 323 418

Autor: Rezidence Mlýnská strouha Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka