Centrum města oživila Barva na ulici

Až do 9. září se můžete kochat uměním pod širým nebem. V plném proudu je nyní šestnáctý ročník mezinárodní výstavy velkoformátových pláten Barva na ulici a současně se koná i čtvrtý ročník téže výstavy na Náplavce. Západočeskou metropoli nyní zdobí celkem padesátka uměleckých děl.Pracemi od zkušených umělců i od začáte...

Jarní servisní akce AUTO CB

Až do 9. září se můžete kochat uměním pod širým nebem. V plném proudu je nyní šestnáctý ročník mezinárodní výstavy velkoformátových pláten Barva na ulici a současně se koná i čtvrtý ročník téže výstavy na Náplavce. Západočeskou metropoli nyní zdobí celkem padesátka uměleckých děl.Pracemi od zkušených umělců i od začátečníků se potěšíte hned na dvou výstavních plochách. Na městských hradbách v Proluce vystavují výtvarníci z Unie výtvarných umělců Plzeň, výtvarníci z Hornofalckého uměleckého spolku z Weidenu a výtvarníci z Regensburgu. Letošním tématem je velmi aktuální téma Přítomnost, můžete tedy očekávat velmi osobitý pohled každého z umělců.
                                Druhá část velkoformátových pláten je umístěna na zdech koryta řeky Radbuzy. Jsou věnované mladým umělcům tvořícím mimo UVU Plzeň a jejich uměleckým kolegům z německé strany.                                Akce seznamuje návštěvníky se současným výtvarným uměním ve veřejném prostoru a zároveň zkrášluje a kulturně obohacuje historické centrum města Plzně.
Vernisáž výstavy 18. srpna v 18.00 navíc zahájí letní hudební Festival na ulici.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka