Ochutnejte výbornou českou kuchyni se Švejkem!

Co vám nabídneme za kulinářské zážitky ve Švejk restaurantu Rozvadov?

Cílená propagace v Plzni

Přijďte se najíst, napít, zasnít se a vrátit do jiné doby!

Naše rozvadovská švejkovna je typická svým interiérem s dřevěnými podlahami, masivním dřevěným nábytkem a obložením stěn. Ty jsou doplněny barevnými vitrážemi s motivy kreseb Josefa Lady a všudypřítomnou tváří dobrého vojáka Švejka. Stejně jako každý Švejk Restaurant Vás i naše restaurace na Rozvadově svou nezaměnitelnou atmosférou vrátí do dob rakousko-uherského mocnářství, na počátek 20. století. Na idylku "starých časů" jako z obrázků Josefa Lady už nemusíte jen vzpomínat, v našem Švejk restaurantu zažijete atmosféru, kde se dříve narození cítí mladí a mladí jako v pohádce.

Takové gurmánské zážitky na vás čekají ve Švejk restaurantu Rozvadov.

Máme pro Vás připravenu kvalitní českou gastronomii, zakládáme si na kvalitních surovinách, originálním způsobu servírování, profesionáním servisu a výtečném plzeňském pivu. Co si takhle dát zelnou polévku s klobásou, opečenou jaterničku, svíčkovou s pěti nebo kulajdu či pečené koleno s křenem?

Česká výtečná a kvalitní gastronomie

Pivo, které má ten správný říz, vůně guláše linoucí se z kuchyně a přísný pohled starého mocnáře shlížejícího z podobizny umístěné nad vyřezávaným obkladem výčepu. 

Připravujeme pro vás moderní českou kuchyni, která reprezentuje klasiku v podání nejmodernějších technologií vaření doplněná o sezónní tématické gastronomické seriály. Originálním způsobu servírování, profesionáním servisu a výtečném plzeňském pivu.

Švejk restaurant ROZVADOV je součástí gastronomického konceptu ŠVEJK RESTAURANT.

Těšíme se na vás!

Švejk Restaurant Rozvadov
Starý hraniční přechod
Rozvadov 21
348 06

Tel.: +420 776 037 138

E-mail: ludvik@primda.cz

Web: http://www.svejkrozvadov.cz

Autor: Švejk Rozvadov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka