České sportovní naděje pro olympiádu v Riu de Janeiru 2016 převzali nové vozy ŠKODA Octavia

Osm českých medailistů z letních olympijských her v Londýně 2012 a naděje pro nadcházející olympiádu v Riu de Janeiru převzali nové vozy ŠKODA Octavia. Obnova vozového parku je součástí partnerství značky ŠKODA a Českého olympijského výboru.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vrcholoví čeští sportovci převzali do užívání osm nových vozů ŠKODA Octavia

Běžkyně na 400 metrů překážek Zuzana Hejnová 400 m, střelkyně Adéla Sýkorová, veslař Ondřej Synek, tenistka Lucie Hradecká a kanoisté Josef Dostál, Lukáš Trefil, Daniel Havel a Jan Štěrba převzali v Zákaznickém centru ŠKODA v Mladé Boleslavi nové vozy ŠKODA Octavia. Předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval bude využívat nový model ŠKODA Superb.

„Jsme hrdí, že můžeme přispět k úspěchům českých sportovců na olympijských hrách,“ říká Luboš Vlček, šéf prodejní organizace ŠKODA AUTO Česká republika. „Věřím, že nové vozy se českým nadějím stanou spolehlivými společníky v náročných přípravách na olympiádu v roce 2016. Současně bych našim sportovcům rád popřál mnoho úspěchů do nacházejících klání,“ dodává Luboš Vlček.

„Mobilita je pro naše sportovce klíčová. Díky spolehlivým vozům mají tuto oblast vyřešenou a mohou se soustředit především na sport. Těší nás, že ŠKODA AUTO je naším dlouholetým, spolehlivým a vstřícným partnerem,“ uvedl Jiří Kejval, předseda Českého olympijského výboru. „Pro řadu disciplín je klíčová rychlost. Zuzka Hejnová a Ondra Synek si vybrali model RS. Věřím, že je to bude motivovat k ještě vyššímu tempu, Zuzka mi to dokonce slíbila,“ dodal s úsměvem.

ŠKODA AUTO je na národní i mezinárodní úrovni jedním z významných podporovatelů sportu. Počátkem letošního roku byla o další čtyři roky prodloužena spolupráce s Českým olympijským výborem, datující se již od roku 1992. Vedle olympijských her zaměřuje automobilka své sponzorské aktivity v oblasti sportu zejména na lední hokej a cyklistiku.

Pokud jste příznivcem automobilů značky ŠKODA, doporučujeme vám navštívit stránky s nabídkou vozů ŠKODA. Fanoušci automobilů všech různých značek ocení e-magazín www.autonewsletter.cz.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka