Cesta ke krásnému úsměvu se zdravými zuby

Společnost Krbec Dent s.r.o. prodává stomatologické materiály, zubní implantáty, dezinfekce a přístroje pro zubaře a laboratoře.

Jarní servisní akce AUTO CB

Kolikrát za den se usmějete? Krásný úsměv, při kterém ukážeme zdravé a bílé zoubky ale není samozřejmostí. Nestačí si ráno a večer vyčistit zuby. Již od dětství slyšíme, že o zuby je třeba se starat. Podívejte se na stránku dentální hygiena a možná objevíte nové možnosti péče o váš chrup, o kterých jste ještě nevěděli.

Společnost Krbec Dent s.r.o. působí na trhu stomatologie již od roku 1993. Věnujeme se prodeji dentálních materiálů, zubních implantátů, dezinfekce a přístrojů pro zubní lékaře a zubní laboratoře

Pro zubní lékaře a zubní techniky zajišťujeme kompletní vybavení stomatologických ordinací a laboratoří. 

Na námi dodávané přístroje provádíme záruční a pozáruční servis, poskytujeme poradenskou službu. Zajišťujeme též financování pomocí leasingu. Jsme profesionálové v oboru implantologie (stomatologie). Pro zubní techniky a lékaře pořádáme semináře, školení, praktické kurzy nejen v České republice, ale i v zahraničí u našich obchodních partnerů.

Jsme výhradním prodejcem výrobků firem Bredent a Bredent-medical pro ČR. Jsme také přímým prodejcem dentálních značek Renfert, 3Shape, HLW dental instruments, Euronda, Edel-white, Saeshin a dalších. 

V eshopu KRBEC.cz naleznete zubní technikou a materiály od společnosti Krbec Dent s.r.o.

Kontaktujte nás!


Telefon: 377 223 380
E-mail: info@krbec.cz
Web: www.krbec.cz
Facebook: KrbecDent

Adresa

Krbec Dent s.r.o.
Úněšovská 20/2114
323 00 Plzeň


Autor: Krbec Dent s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 28.07.2016 10:45



10 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka