Chantal Poullain hostem 13. EXCELLENTNÍ ŽENY

3. listopadu 2018 v Měšťanské besedě se koná již 13. vzdělávací a zážitková konference EXCELLENTNÍ ŽENA. A hosté budou opravdu významní - Lenka Bradáčová, Mons. Tomáš Holub, Plk. Eduard Stehlík a další. Dojde i na zpěv v podání noblesní dámy paní Chantal Poullain. Více na www.explzen.cz

Jarní servisní akce AUTO CB

Konference EXCELLENTNÍ ŽENA umožňují setkávání žen, které jsou aktivní, zajímají se o svět kolem sebe a chtějí se dozvídat nové věci. Snažíme se vybrat nejlepší témata a nejlepší lektory, kteří zaujmou. Co tento den ženám přinese:¦ načerpáte novou životní energii, protože se setkáte se stejně smýšlejícími ženami¦ budete mít prostor pro sdílení s ostatními ženami, protože jen žena ženě rozumí¦ potkáte se s lektory, kteří vás budou inspirovat a mohou vám otevřít oči¦ navážete přátelství se ženami, které stejně jako vy procházejí různými strastmi¦ dostanete spoustu podnětů a nápadů, které Vás budou motivovat¦ zažijete příjemné uvolnění v komunitě žen, které se chtějí scházet a poznávat¦ … ale také se pobavíte, inspirujete, ochutnáte,odpočinete, zrelaxujete duši ˘ Chceme, abyste měly možnost porovnávat svou životní situaci s ostatními, komunikovat, získat další úhel pohledu a posilovat své sebevědomí.

Těšíme se na vás 3. listopadu 2018 v Plzni, Měšťanské besedě na již 13. zážitkové a vzdělávací konferenci EXCELLENTNÍ ŽENA®.

Bližší informace, vstupenky, dárkové poukazy na www.excellentnizena.cz

Autor: Anna Šperlová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 6 roky

    Dobrý den, chtěla bych si objednat dvě vstupenky na 3.11.2018.Můžete mi prosím poradit?
    Děkuji Poláková Marie

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka