Chcete zajistit profesionální úklid kanceláří v Plzni?

Hledáte ověřeného dodavatele úklidových služeb pro celý region Plzeň? Potřebujete zajistit kompletní úklid kanceláře a firemních prostor? Kontaktujte úklidovou firma ÚKLID-PRESTO, s. r. o. se sídlem v Plzni!

Cílená propagace v Plzni

KOMPLEXNÍ ÚKLID KANCELÁŘÍ V PLZNI

Zajišťujeme pravidelný pečlivý úklid kanceláří ve firmách, budovách státní správy a provozovnách společností. Úklid kanceláří v Plzni zahrnuje čištění podlahových krytin, dezinfekci sociálního zařízení, utírání prachu na volně dostupných plochách a likvidaci odpadu. Součástí denního úklidového programu je také doplňování hygienického materiálu a kompletní servis provozu kuchyněk.

ÚKLIDOVÉ SLUŽBY PRO FIRMY V PLZNI

Naše úklidová firma poskytuje v Plzni a širokém okolí profesionální úklidové služby pro firmy. Nabízíme jak jednorázové úklidy, tak i komplexní zajištění pravidelného denního úklidového servisu kancelářských prostor včetně výrobního zázemí. Nedílnou součástí této oblasti úklidu je zabezpečení zásobování hygienického spotřebního materiálu dle potřeb každého zákazníka.

ÚKLID DOMÁCNOSTÍ A DOMŮ SVJ

Dokážeme zajistit nejen úklid kanceláří a firem, ale zajišťujeme úklid domácností a nabízíme oblíbenou službu hodinový manžel. Úklid domácností provádíme jak u bytů, tak i u domů či rodinných sídel. Námi prováděný úklid domácností zahrnuje úklidové služby jako strojové čištění podlah a čalounění, kompletní mytí oken a parní čištění koupelen, sociálního zařízení, topení, osvětlení a kuchyňské linky včetně utření prachu. Postaráme se také o úklid společných prostor domů ve vlastnictví SVJ.

Kontaktní informace

ÚKLID PRESTO, s.r.o.

Sídlo firmy
Šikmá 214/8
Plzeň 318 00

tel/fax: +420 377 385 798
mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz 
web: www.uklidpresto.cz

Otevírací doba
Po - Čt: 8 - 15 hod. 
Pá: 9 - 12 hod.


Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 10.08.2015 09:59



8 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka