Chystáte se na jarní úklid? Máme pro vás několik rad, jak zpeněžit nalezené poklady!

Jestliže se pustíte do velkého jarního úklidu, určitě najdete několik nepotřebných věcí, které můžete zpeněžit. Nevěříte? Máme pro vás několik tipů!

Jarní servisní akce AUTO CB

Poklady od půdy až po sklep

Půda je obvykle romantické místo plné překvapení. Neváhejte a důkladně prohledejte každou půdní či podkrovní skříň, truhlu či krabici. Možná objevíte starou sbírku mincí, cenné známky nebo tajný recept na babiččiny proslulé koláče. Na půdě můžete objevit staré knihy nebo časopisy. Odneste starý papír do sběru a vyděláte si nějakou tu korunu.

Pokoje obývací, dětské, pro hosty

Prohlédněte skříně, úložné prostory, rozkládací gauče, pohovky a cestovní tašky v obývacím pokoji, ložnici, dětských a dalších pokojích. Vše, co nepotřebujete, nekompromisně vyhoďte a zažijete uklidňující, přímo očistný pocit na duši. Při vyhazování věcí se však na chvilku zamyslete, jestli náhodou nevyhazujete starý papír, železo nebo kovy, které vykupují sběrné suroviny. To by byla škoda - jen tak vyhodit peníze do popelnice!

Sklep, garáž

Ve vašich garážích, sklepech a sklepeních se také může skrývat poklad, o kterém zatím nemáte tušení. Do sběrných surovin můžete odvézt různé plechy, řetězy, kohoutkovou mosaz, litinu, výlisky, železné karoserie aut, ocelové třísky, litinu, bojlery, automotory, hliníkové bloky, dráty, ocelohliníková lana, bronzové sochy, zinek, nerez nebo olovo.

Kam "poklady" odvezete, abyste je chytře prodali?

Přece do KOVOŠROTU SUDA v Plzni!

Adresa:
KOVOŠROT SUDA s.r.o.
Křimice 556
322 00
Plzeň - Křimice
Mobil: +420 602 115 122
Email: info@sudasrot.cz
www.kovovysrot.cz

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 03.03.2016 14:56



8 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka