Daniela Kovářová Senátorem?

Při letmém podhledu na volně dostupné články najdeme například Kovářové vysvětlení vstupu do KSČ v roce 1987: „Nabídl mi to starší spolužák na fakultě, který vypadal jako řecký bůh, s nádherně řezanými rysy... Já jsem se cítila poctěna. Byla jsem hrdá.“ Pro Blesk dále popsala: „Jsem aktivní typ, kam vlezu, tam dříve či později začnu něco pořádat a organizovat"

Jarní servisní akce AUTO CB

Daniela Kovářová Senátorem?

Ministryně Kovářová: Kvůli chlapovi byla hrdá na členství v KSČ! | Blesk.cz

Daniela Kovářová – Wikipedie (wikipedia.org) 

Kovářová se také prezentuje jako takzvaně normální člověk a současně tvrdí, že za sexuální obtěžování si ženy mohou samy. 

Nesouhlasíme! Bývalá ministryně znevažuje sexuální obtěžování! | Pro ženy | Blesk.cz

Daniela Kovářová: Sexuální obtěžování je přirozená věc | REFRESHER.cz 

Daniela Kovářová byla pouhých 13 měsíců ministryní spravedlnosti, ale odbornou veřejností je považována v historii České republiky za nejkontroverznějšího ministra resortu. Přestože byla v křesle pouhých 13 měsíců, stihla podat 112 stížností pro porušení zákona, což je jinak používáno jako ojedinělý nástroj nejvyššího správního orgánu. Podle internetového portálu Novinky je nejméně deset z nich považováno za kontroverzní. Nejznámější je případ úprku lupičů, kteří v roce 2008 na Jičínsku ukradli z auta bezpečnostní agentury 74 miliónů korun. V této kauze byla Kovářová prověřována soudem. 

Více: Měli ukrást 74 miliónů, exministryně Kovářová je propustila - Novinky

Daniela Kovářová – Wikipedie (wikipedia.org) 

Za velmi významnou se dá považovat volební kalkulačka, kterou si kandidáti vyplňují sami. Zde Kovářova doslova uvádí, že je pro vystoupení ČR z NATO, že je pro, aby se Ukrajina vzdala okupovaných území Ruskem a posunula své hranice, a že by ČR měla Krym uznat jako součást Ruska. Kovářová je také proti tomu, aby Rusko neslo následky své okupace Ukrajiny. Porovnaní - Volební Kalkulačka (volebnikalkulacka.cz)

Jiří Mrcek

Autor: Jiří Mraček Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 28.09.2022 20:56




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka