Dárky na poslední chvíli? S námi stíháte!

Vánoce za rohem a vy ještě nemáte všechny dárky? Rádi Vám pomůžeme.

Cílená propagace v Plzni

Čas do Štědrého dne se rychle krátí a období shánění vánočních dárků pod stromeček pomalu vrcholí. U nás na prodejně můžete vybírat krásné dárky z našeho širokého sortimentu elektra a vinotéky. Ve vinotéce se setkáte s bohatým výběrem kvalitních moravských vín od ověřených vinařů (Velké Pavlovice, oblast Modrých Hor). Naši stálou nabídku tvoří ověřená vína různých druhů a chutí, nepřetržitě však hlídáme kvalitu nabízených vín a zařazujeme i nová vína, kde věříme, že Vás osloví a také zachutnají. K lahvím vína nabízíme možnost dárkového balení dle Vašeho přání nebo si můžete vybrat papírovou vánoční tašku.

Pokud vybíráte dárky online, v Efektu s námi Vánoce stihnete – na eshopu vybírejte zboží s dostupností „skladem na prodejně“. Z důvodu velkého počtu objednávek se skladové zásoby mění každou minutu, proto doporučujeme ještě ověřit telefonicky dostupnost na tel. čísle 725 907 946.

Doručení do Vánoc garantujeme pouze s ověřenou zásilkovou službou FOFR nebo si můžete objednané zboží vyzvednout osobně na prodejně v Klatovech.

V Elektro Efektu na vás čekají také dárkové poukazy – velice oblíbený dárek v krásném provedení (v hodnotě 200 až 5000Kč). Udělají vždy radost a obdarovaný si může vybrat z naší prodejny cokoliv dle svého vkusu. Dárkové poukazy lze zakoupit na eshopu i na prodejně a lze je uplatnit na nákup elektra i sortimentu z vinotéky.

Přijďte se k nám podívat! Těšíme se na Vás!

ELEKTRO EFEKT S. R. O.
SPORTOVNÍ 783
339 01  KLATOVY

FACEBOOK: https://www.facebook.com/efektelektro/
E-shop: https://www.elektroefekt.cz/

Telefon: +420 725 907 946
E-mail: eshop@elektroefekt.cz ; marketing@elektroefekt.cz

Kamenná prodejna

Telefon: +420 376 322 653 ; +420 724 824 420
E-mail: info@elektroefekt.cz

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 20.12.2020 15:46



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka