Databáze JSTOR a Artstor Digital Library

S ohledem na aktuální situaci došlo k prodloužení přístupu do rozšířeného obsahu databází JSTOR a Artstor Digital Library. Přístup byl prodloužen do 30. června 2021.

Jarní servisní akce AUTO CB

JSTOR (Journal Storage) JSTOR představuje špičkovou on-line databázi digitalizovaných plných textů z více než 2000 vědeckých časopisů jak z oblasti humanitních a společenských věd tak z oblasti přírodních věd (antropologie, ekologie, ekonomika, filosofie, finance, historie, literatura, matematika, politické vědy, sociologie, muzikologie, filmová věda, statistika, vzdělávání a další). Přečtěte si bližší informace o prodloužení přístupu. Vzdálený přístup od Vás z domova je možný z adresy:
https://shibbolethsp.jstor.org/start?entityID=https%3A%2F%2Fshib.zcu.cz%2Fidp%2Fshibboleth&site=jstor&dest=%2F Artstor Digital Library Digitální knihovna Artstor je zaměřena na oblast umění. Poskytuje přístup k více než 2,4 milionům kvalitních obrázků, videí a dokumentů pro výuku a výzkum, všechna práva jsou vyhrazena pro vzdělávací účely. Informace o přístupu: http://knihovna.zcu.cz/elektronicke-informacni-zdroje/abecedne.html?id=580 Vaše knihovna

Autor: Univerzitní knihovna Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 23.11.2020 08:27



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka