Den dětí v Elektro Efektu

Den dětí v Elektro Efektu probíhal jako tradičně ve spolupráci s firmou Beko. Skákací hrad ve tvaru automatické pračky byl velkým lákadlem pro všechny...

Cílená propagace v Plzni

Zákazníci našeho klatovského obchodního centra Elektro Efekt u OD Kaufland, mohli ve čtvrtek 1. června 2017 společně se svými ratolestmi oslavit Den dětí. Po celý den jim byl na parkovišti k dispozici velký nafukovací skákací hrad a skluzavka s oblíbenou nafukovací pračkou BEKO. Zatímco děti maximálně využívaly, pod bedlivým dohledem zástupců firmy Elektro Efekt, všech možností aktivní zábavy nafukovacího hradu, jejich rodiče v klidu využívali tradiční čtvrteční prodej s předváděcími ukázkami, akčními cenami a ochutnávali malé občerstvení nebo osvěžující nápoj z výrobníku limonády Sodastream.

Den dětí byl podpořen i akční nabídkou spotřebičů BEKO, která je platná ještě po celý měsíc, tedy do konce června 2017.

Díky velkému zájmu je plánována skákací akce ještě jednou na konec prázdnin. Sledujte náš web www.elektroefekt.cz a dozvíte se o plánovaných akcích víc. Chcete-li zasílat pravidelně, co se u nás bude dít, zaregistrujte se do naší databáze, a budeme Vás informovat e-mailem.

Kontakty

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
Email: e-shop@elektroefekt.cz, marketing@elektroefekt.cz

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 12.06.2017 15:34



1 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka