Den pro ženy - oslava nejen dívek a žen

U příležitosti Mezinárodního dne žen pořádá spolek imPerfect, z.s. akci s názvem Den pro ženy. Tato akce proběhne dne 5. 3. 2022 v DEPO 2015 v Plzni a jejím záměrem je oslava a podpora dívek i žen.

Cílená propagace v Plzni

Ženy jsou úžasná stvoření, která je třeba podporovat, i když si mnohdy neuvědomují a nepřipouštějí, že by jim podpora mohla pomoci. Prostřednictvím Dne pro ženy získají ženy lepší přístup k organizacím, které o ně mají zájem. Na jednom prostoru se setkají ziskové a neziskové organizace, jejichž aktivity se zaměřují ať už přímo na ženy nebo na jejich rodiny. 

Ženám bude bezplatně poskytnuta potřebná péče a zvednou si sebevědomí díky expertům z řad kosmetických firem (Mary Kay), kadeřníků (Salón V šipce), masérů (Černá labuť) apod. Mimo jiné budou moci ženy získat informace, jak zlepšit svoji hodnotu na trhu práce a tím i svou zaměstnatelnost (účast organizací jako je M.arter, Czechitas, Unicorn). Díky rozličným workshopům se mohou ženy seznámit s tématy jako je volba správné podprsenky (paní Helena Konarovská - Le Chaton), prevence rakoviny prsu (Aliance žen s rakovinou prsu), poznání vlastního ženství (Ženy v souladu) a další. Na návštěvníky čekají např. ukázky 3D tisku od firmy Lunar, výběr z cukrovinek od Pekárnička cukrárnička Veverka, svoji práci předvede fotografka Lucie Flach nebo SojkAteliér. Aktivity pro děti a mládež mají připraveny Plzeňská krajská rada dětí a mládeže, divadelní spolek Histrio nebo spolek Uzlík. V rámci doprovodného programu je pro diváky připravena módní přehlídka Svatebního salonu Violet nebo vystoupení Tanečního centra Dominique. Projekt se ponese v duchu “Spokojená žena = spokojená manželka a spokojená matka (babička)”. 

“Jedná se o rodinnou akci, kde své vyžití najdou nejen ženy samotné, ale také jejich manželé nebo partneři a díky bohatému doprovodnému programu i děti. Nemáme za cíl jen pobavit, ale také trochu poučit díky rozličným workshopům. Při této akci si určitě každý návštěvník najde to své,” uvedla předsedkyně imPerfect, z.s. Martina Macáková. 

Fotogalerie
Autor: Martina Macáková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 25.01.2022 12:58




0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka