eBay.cz - jak snadno nakupovat na portálu eBay v češtině a tipy na nákup

eBay je internetové tržiště, kde nakupují miliony uživatelů z celého světa. Je zde velká přítomnost především čínských prodejců, kteří nabízí zboží za velmi zajímavé ceny. eBay také nabízí svým zákazníkům platbu přes PayPal, který je jedním z bezpečných platebních systémů a snižuje se zde i riziko podvodu. Je však mnoho českých zákazníků, kteří by uvítali překlad stránky do češtiny - tedy, aby byl eBay česky. Jaká je možnost nakoupit na eBay česky? A jaké produkty eBay nabízí?

Cílená propagace v Plzni

Mnoho zákazníků by ocenilo, kdyby byla možnost nastavit eBay do češtiny přímo na webu tohoto nákupního tržiště. V současné době není možné nakoupit na českých internetových stránkách eBay.cz. Byla obnovena verze webu a stránka eBay.cz automaticky zákazníka přesměruje na verzi v angličtině.

Je možné na eBay nastavit měnu na koruny, ale celé rozhraní obchodu a popisky produktů jsou pouze v angličtině. Ačkoliv byl eBay.cz zrušen, nabízí se ale možnost nakupovat na eBay česky v případě neporozumění angličtiny díky různým překladačům. Některé internetové prohlížeče nabízí překladače automaticky.

Velmi dobrou úrovní disponuje například překladač od Google, který je dostupný pro prohlížeče Google Chrome nebo Mozilla Firefox.

TIP:
Pro veškeré informace ohledně eBay či dalších čínských e-shopů se nabízí možnost navštívit stránku Slevove.cz s návodem, jak nastavit webové stránky eBay česky.

Jak nastavit eBay česky?

Většina internetových prohlížečů nabízí možnost využít překladač webových stránek, díky nimž je možnost nastavit eBay česky. A jak tedy na to, aby si mohl zákazník, který nerozumí anglicky, prohlížet eBay česky?

Je velmi důležité přes jaký prohlížeč si zákazník eBay prohlíží. Od toho se pak odvíjí možnost nastavit eBay česky. Například v prohlížeči Google Chrome by měl být překladač nainstalován automaticky.

Na výběr je ze 2 možnosti, jak nastavit eBay česky, eshop se pak bude zobrazovat zákazníkovi v češtině:

  • první možností je využití kliknutí pravého tlačítka na myši kdekoliv na stránce a poté vybrat možnost “Přeložit do jazyka čeština”
  • druhou možností je využít automatický Google překladač, který vyskočí při otevření cizojazyčné stránky. Stačí kliknout na “čeština” a zákazník má eBay česky.

Tipy na nákup na eBay

Nejoblíbenějšími položkami, jako tomu je u všech čínských eshopů, je především móda a doplňky k elektronice. Nejčastěji to jsou kryty na telefony či ochranná skla na displej. Móda je dostupná jak pro ženy, tak i pro muže a děti všech věkových kategorií.

Na eBay se dá sehnat i značkové oblečení ať už nové či bazarové, dle toho se také odvíjí ceny. Na výběr je například i ze značkových kabelek. Je ovšem nutné dbát na to, aby se nejednalo o fake značkové zboží. U uvedené ceny je vždy uvedeno i poštovné.

Nákup značkového oblečení, v případě, že se jedná o originál, se na eBay určitě vyplatí i s připočtením poštovného. Ve většině totiž značkové produkty vyjdou o mnoho levněji než v ČR.

Dále se také vyplatí nakoupit na eBay ochranné kryty na telefony, které stojí o mnoho méně, než v ČR a nabízí mnoho zajímavých vzorů a materiálů. Nabídka se pak také týká dalšího příslušenství k telefonům či chytrým hodinkám.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 13.08.2020 12:00



8 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka