HASIČI SLAVILI S DĚTMI

Bývalá stříbrská plovárna byla v neděli odpoledne centrem oslavy Dne dětí, kam přišlo více jak 220 malých oslavenců. Ti vzali útokem prohlídku hasičských vozidel, vyzkoušeli si spojení hadic, skákali v pytlích, stříkali vodu na cíl, lezli tunelem a vůbec, jako správní oslavenci, vyzkoušeli vše, co se dalo.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Mají tu devět disciplín, sbírají razítka na lístečky a závěrem si každé dítě odnese balíček plný sladkostí. Letos je o něco více dětí, než vloni, je jich už po hodině přes dvě stovky,“ uvedla Jaroslava Marešová, členka SDH Stříbro, která připomněla také to, že návštěvníci viděli v akci i mladé hasiče při požárním útoku.
Zatímco děti řádily, rodiče se dívali či fotografovali. „Náš šestiletý Dominik je opravdu spokojen, pobíhá tu, nejvíc obdivuje hasiče a jejich auta, zkusil si také stříkání vody na terč.  Já jsem spokojená, že jsme na travnatém oploceném pozemku, že jsou děti na jednom místě a nemusím se o něj bát. Dobrovolní hasiči jsou úžasní, že se takto dokážou věnovat cizím dětem na úkor svého volna,“ chválila maminka Kamila Žílová.
Svůj svátek si užila i devítiletá Andrea Dašparová ze Stříbra. „Nejvíce mě bavilo házení kroužků na cíl. Je tu toho hodně. Už za měsíc jsou prázdniny, to se moc těším, pojedu ke své babičce do Chebu,“ usmívala se slečna, která si uvědomila, že už má před sebou jen čtyři týdny školy a pak ji čeká vytoužený prázdninový čas.
MarS



Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 02.06.2015 17:01
Video




5 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka