Hledáte specialisty na čištění průmyslových kanalizací a odpadů?

Instalatérská firma Vyčistíme-potrubí.cz provádí čištění průmyslových i domovních odpadů a kanalizací v celém Plzeňském kraji. Přečtěte si recenze spokojených zákazníků.

Jarní servisní akce AUTO CB

Plzenští instalatéři z Vyčistíme-potrubí.cz zasahovali v oděvní firmě v Domažlicích. " Na firmu pana Kudíka jsme se obrátili potom, co nám tři velké instalatérské firmy z Prahy a Plzně odmítli pomoci. Ve firmě přestaly odtékat záchody. Problém byl v tom, že byly v kanalizaci nalezeny prorostlé kořeny a nešly odstranit. Většina firem navrhla pouze bourání a jedna z nich dokonce přiznala, že si se situací nedokáže poradit. Dvakrát proto zasáhla jiná instalatérská firma, to však vydrželo jen na týden."

Bourat kanalizaci oděvní podnik nechtěl, a tak hledal někoho, kdo si se situací poradí. "Sháněli jsme firmu, která by uměla potrubí vyfrézovat, bourání nepřicházelo v úvahu. Kontaktovali místní plzeňskou firmu Vyčistíme-potrubí.cz a vše proběhlo na výbornou. Hned druhý den ráno instaltéři přijeli, kompletně kanalizaci vyčistili a kořeny z ní odstranili. Bylo to opravdu hodně zarostlé, takže práce trvala několik hodin."

Oděvní firma je s prací velice spokojená a doporučuje instalatérskou pohotovost i havarijní službu firmy Vyčistíme-potrubí.cz.


Potřebujete instalatéra? Kontaktuje Vyčistíme-potrubí.cz!

Vyčistíme-potrubí.cz
Adresa:
Plzeňská 96, 332 14, Chotěšov
Telefon:
+420 773 927 799
E-mail:
mariankudik79@seznam.cz
Web:
www.vycistime-potrubi.cz
Facebook:
Vycistimepotrubi

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka