I exekuce mají řešení

Uvalení exekuce na nemovitost je záležitostí velmi nepříjemnou a mnoho lidí ji bere jako poslední a nezvratný krok. Přesto však existuje ještě další možnost, jak dům či byt zachránit.

Cílená propagace v Plzni

Exekuce může potkat každého

Ročně jsou v České republice nařízeny statisíce exekucí. Proběhlé dražby nemovitostí se počítají na desetitisíce. Pokud i vás potkala tato nešťastná událost, můžete ještě zvážit vyplacení exekuce prostřednictvím finanční společnosti. Stejné řešení lze i zvolit v případě nevýhodné zástavy vaší nemovitosti.

Pomohou vám profesionálové

Pokud víte, že vám exekuce hrozí, neváhejte a co nejdříve se obraťte na spolehlivou firmu zabývající se nebankovními půjčkami. Na Plzeňsku je jednou z nich společnost GAVE FINANCE. Proberte s odborníky vaší situaci a nechte si vysvětlit všechny možnosti, jakými by šlo exekuci zvrátit. Každý případ je nutno řešit individuálně a především rychle, proto své rozhodnutí neodkládejte.

Půjčky mimo registr

Specializované firmy se zabývají nejen vyplácením exekucí, ale zaměřují se i na další služby – nebankovní půjčky či americké hypotéky. Při vyřizování úvěru se zástavou ve formě nemovitosti se neprověřují registry a půjčku mohou dostat všichni plnoletí občané EU s trvalým nebo přechodným pobytem v ČR mladší 75 let. Ručit lze bytem, chalupou, chatou, družstevním bytem a dokonce i nemovitostí třetí osoby.

Chybná volba firmy může být další komplikací

Před podpisem smlouvy si nechte vše vysvětlit. Neprofesionální firmy dokážou manipulovat s výší úroků, samozřejmě vždy ve váš neprospěch. Dalším háčkem může být vyžadovaná protihodnota nemovitosti, poplatky za její odhad či skutečné množství peněz, které nakonec obdržíte z půjčené částky. Společnost GAVE FINANCE vám garantuje seriózní jednání, nejvýhodnější hypotéky na trhu a pevné podmínky smlouvy. Zavolejte nebo napište a vaše problémy budou vyřešeny během pár dnů.

Kontaktujte GAVE FINANCE:
Telefon: +420 608 332821
E-mail: gave1@seznam.cz
Adresa:nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3 - Jižní Předměstí
Web: www.gave-finance.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka