I koupelna potřebuje nábytek

Mluví-li se o nábytku, vybaví se většině lidí obývák, ložnice, dětský pokoj, jídelna, kuchyně… A co koupelna?

Cílená propagace v Plzni

Koupelna – to je voda

Než si začnete vybírat skříňky a další doplňky do vaší koupelny, stanovte si jasné požadavky. Tím nejdůležitějším je kvalita provedení. Skříňky z nejlevnějších materiálů nedokážou dlouhodobě odolávat stříkající vodě a páře. Vlhko má podstatný vliv na životnost nábytku, zejména pokud je umístěn těsně vedle vany či sprchy. Vždy se proto ptejte, zda je korpus skříňky, která se vám líbí, vyroben z laminované či dýhované dřevotřísky. Velkou roli hraje i provedení hran a všech dalších spojů.

Zajímejte se také o materiál na dvířkách. Na nejluxusnější koupelnový nábytek se používá masivní exotické dřevo, ale standardní sortiment koupelnových skříněk je nejčastěji vyráběn z ekonomicky výhodnějších laminovaných desek, MDF desek nebo vícevrstvých biodesek. Kvalitní skříňky bývají také povrchově opatřeny vícevrstvými laky nejrůznějších barev, které výrazně zvyšují životnost nábytku.

Na podlahu, či na stěnu?

Další důležitou otázkou, kterou budete řešit, je způsob uchycení skříněk. Skříňky mohou být umístěny na soklu, nožičkách, nebo mohou být zavěšeny na stěně. K některým závěsným skříňkám lze nožičky dokoupit. Pokud budou skříňky stát na soklu, opět věnujte pozornost použitému materiálu, aby voda stojící na podlaze nábytek nepoškodila.

Zrcadlo jako další úložný prostor

Pokud vás v koupelně trápí nedostatek úložného prostoru, situaci vám usnadní zrcadlové skříňky. Nejenže vám pomohou uschovat nezbytné drobnosti, ale zároveň vám mohou vyřešit i otázku osvětlení. Řada skříněk má již v sobě osvětlení zabudováno.

Nejlépe poradí profesionálové

Společnost Kreiner vybudovala ve Vejprnicích u Plzně atraktivní prodejnu. Pokud hledáte cokoli do koupelny a užitečné rady či inspiraci, jak si koupelnu moderně vybavit, tak právě zde najdete odborný personál, na který se můžete kdykoli obrátit.

Užitečné odkazy

ESHOP: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 15.02.2017 13:41



3 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka