Instalační systémy, svět měřený v coulech

Vše měříme na metry, centimetry, milimetry. V obchodech Kreiner jsou však specializováni na odborníky důvěřující coulům. Instalatéři zde nakoupí vše potřebné pro nejrůznější instalace.

Jarní servisní akce AUTO CB

Coul neboli palec, historie stará skoro dvě století

Na palce se stále měří v USA či Anglii, přesto zvětšiny oborů vytlačily couly klasické metrické jednotky. Obrovský rozmach průmyslu v 19. století však v některých oborech zanechal svůj otisk. V coulech se dodnes udávají např. rozměry instalačních trubek či ventily. Vše lze snadno přepočítat, protože palec se rovná 2,54 cm, ale coulovky a půlcoulovky už k instalatérské hantýrce neodmyslitelně patří.

Kompletní koupelny

Společnost Kreiner nabízí kompletní sortiment instalačních systémů – WC moduly i ovládací destičky a podomítková tělesa, sifony, odtokové soupravy, manžety, trubky, splachovače. Celková nabídka samozřejmě zahrnuje nejen instalační doplňky, ale vše potřebné pro realizaci koupelen od obkladů, přes sanitu, sprchový program a baterie až po koupelnový nábytek, včetně příslušných doplňků.

Jak ušetřit až 2/3 ceny

V obchodech Kreiner se vyplatí zeptat se na aktuální výprodej vybavení koupelen. I sortiment instalačních systémů se pravidelně obměňuje a starší série lze koupit za výrazně nižší ceny. Ve výhodné nabídce lze nalézt odpadní soupravy, splachovače, montážní desky, podomítková tělesa i elektroniku pro pisoáry.

Nejrychlejší nákup je přes internet

Specializovaný eshop představuje komfortní a rychlé řešení výběru instalačních systémů. Zboží, které je skladem, je zpravidla odesíláno do 24 hodin po objednávce. Společnost Kreiner patří s desítkou poboček mezi největší prodejce v republice. Zákazníci mohou využít profesionálního poradenství nejen ve Vejprnicích u Plzně a samotné Plzni, ale také v Brně, Kladně, Mostu, Karlových Varech, Sokolově a na několika místech v Praze.

Kde společnost Kreiner v Plzeňském kraji najdete?

Adresa:
Tyršova 686, 330 27Vejprnice u Plzně
Tylova 49, 310 24 Plzeň
ESHOP:
http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK:
https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka