JAGUAR F-PACE V NOVÉM

Světové auto roku 2018 přijíždí pro rok 2021 v novém kabátu. A že je to kabát luxusní a moderní! A na jaké hlavní novinky se těšíme spolu s vámi?

Jarní servisní akce AUTO CB

MOTORY

Plug-in hybridní pohon (PHEV) a mild-hybridní (MHEV) jednotky nabízejí nižší spotřebu a kultivovaný chod. 

  • Zážehový plug-in hybridní čtyřválec o výkonu 404 koní je schopný ujet v elektrickém režimu až 53 km. Díky elektrické části pohonu nabízí vůz také působivou dynamiku reprezentovanou časem 5,3 s na stovku. Při využití rychlonabíjení (30 kW DC) trvá dobití z nuly na 80 % třicet minut.

  • Šestiválcový zážehový a vznětový mild-hybridní motor: Nový zážehový (400 k) a vznětový (300 k) řadový šestiválec Ingenium o objemu 3,0 l využívající mild-hybridní technologii přinášejí jemnou sílu a výjimečnou dynamiku.

  • Nová generace přeplňovaného dieselového čtyřválce řady Ingenium o objemu 2,0 l je díky MHEV technologii úspornější.

INTERIÉR

Zbrusu nový interiér skrývá nádherné detaily, luxusní materiály a intuitivní technologie, díky čemuž vytváří příjemný prostor pro všechny cestující. Nová středová konzola je protažená až k přístrojovému štítu, a kromě schránky pro bezdrátové dobíjení disponuje také většími odkládacími přihrádkami. Zakřivený HD displej s úhlopříčkou 11,4" je uložený v pouzdru, vyrobeném ze slitiny hořčíku a slouží k ovládání multimediálního systému Pivi Pro.

Nový volič automatické převodovky – pouze jeden z mnoha krásných detailů – nabízí horní část s prošíváním ve stylu kriketového míčku, zatímco spodní část je s ohledem na lepší citlivost při ovládání vyvedena z precizně opracovaného kovu.

KONEKTIVITA

  • Vždy on-line: Technologie zahrnují nejnovější infotainment Jaguar Pivi Pro využívající dva LTE modemy a zcela novou zakřivenou HD dotykovou obrazovku o velikosti 11,4”. 

  • Vždy aktuální: Systém Software-Over-The-Air umožňuje instalovat nejnovější verze software vozidla a infotainmentu jednoduše a na dálku

Pro okamžité zapnutí má systém Pivi Pro vlastní zdroj. Díky tomu je bezprostředně připraven k použití hned, jak zákazníci usednou za volant.

JÍZDNÍ VLASTNOSTI

Systém Intelligent Driveline Dynamics zaručuje jízdní vlastnosti blízké vozům s pohonem zadní nápravy, ovšem s možností téměř okamžitě měnit rozložení točivého momentu mezi nápravami podle aktuálních podmínek. V rámci JaguarDrive Control mohou zákazníci manuálně vybírat podle podmínek na silnici z režimů Comfort, Eco, Rain-Ice-Snow a Dynamic.

CESTOVNÍ POHODA

Inovativní systém Active Road Noise Cancellation snižuje hluk v interiéru, zatímco ionizace vzduchu s filtrací zachytí ultrajemné částice (PM2.5) i alergeny. Adaptivní diodové světlomety Pixel LED přinášející lepší rozlišení a jas. Systém sleduje vozovku před automobilem a upravuje kužel dálkových světel tak, aby odstínil protijedoucí vozidla nebo dopravní značky.

DESIGN

Nový tvar kapoty, velmi úzké diodové světlomety, nová maska chladiče, nové koncové svítilny a nový zadní nárazník přinášejí sebevědomější vzhled.

 

KOMPLETNÍ INFORMACE O F-PACE >

Fotogalerie
Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 08.12.2020 16:28



12 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka