Jak na dokonalý dětský pokoj? Pomůže odhlučnění nebo kvalitní dveře

Zařizujete dětský pokoj a pořád nevíte, zda jste už zvážili všechny okolnosti? Vytvořit ráj pro děti ve vašem domě nebo bytě nemusí být tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. V našem článku se proto podíváme na to, co byste při zařizovaní vašeho pokoje měli zohlednit a čemu se někdy nedává dostatečná pozornost.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dveře jako součást pokoje

Tak si třeba hned vezměme takovou zdánlivě obyčejnou věc, jako jsou dveře. Má je téměř každý pokoj a možná proto je přehlížíme. U dětského pokoje by však měly být schopné nabídnout komfortní otevírání a třeba byste někdy ocenili možnost je mít otevřené, aniž by překážely v prostoru.

Přesně to vám mohou nabídnout zasouvací dveře. Posuvné dveře mohou být velmi praktickým prvkem interiéru, díky kterému bude prostor méně všední a ještě dokáží uspořit místo, protože se zasouvají do kazety či chcete-li do pouzdra nebo vedle stěny. Posuvné dveře se v moderních interiérech instalují stále častěji, protože zkrátka dobře vypadají.

Omezit hluk je základ

Velmi často při zařizování dětského pokoje zapomínáme také na hlučnost. Dětský pokoj je zkrátka dobré odhlučnit, aby děti nebyly rušeny ve spánku, pokud jsou rodiče ještě vzhůru apod. Takže nezapomeňte v takovém pokoji udělat odhlučnění. S realizací vám dnes dokáže pomoci odborná firma, která vybere řešení, jež je vhodné pro váš konkrétní případ. Odhlučnit je potřeba zpravidla:

  • Stěny
  • Podlahu (strop)

Odhlučnění stěny je základem, ale také může pomoci odhlučnění podlahy resp. stropu, pokud jsou pod nebo nad pokojem další místnosti. Případně to mohou být ale rovněž okolní byty, a tak zamezíte tomu, aby vaše sousedy příliš obtěžoval třeba dusot hrajících si dětí.

Hračky mohou být nejen o zábavě

Tím se dostáváme k tomu, na co naopak žádný rodič nezapomene, a to jsou hračky. Přesto však můžete koupit hračky pro děti, které budou nejen zábavné, ale také budou děti hravou formou vzdělávat. Rovněž při nákupu hraček se tak vyplatí dobře vybírat.

Zdroj obrázku: Evgeny Atamanenko / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka