Jak uzdravíte vysušené a popraskané ruce?

Hledáte radu, jak uzdravit popraskané a vysušené ruce? Máme pro vás tip na značkové francouzské dezinfekční mýdlo ASEPTIL. Jde o ověřený, vyzkoušený produkt značky Laboratoires STÉRIDINE.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zákazníci doporučují na popraskané ruce dezinfekční mýdlo ASEPTIL

Vždy nás velmi potěší, když se dozvíme přímo od našich zákazníků, kteří naše kosmetické přípravky a dezinfekční produkty používají, že jim kvalitní francouzská dezinfekce pomohla ke zlepšení zdravotního stavu či odstranění zdravotních potíží.

Před několika dny jsme obdrželi dopis, ve kterém pan Filip z Prahy popisuje zkušenost s dezinfekčním mýdlem ASEPTIL. Používá jej pravidelně (spotřeba 1 litr měsíčně) a mýdlo mu pomohlo k úplnému uzdravení vysušených a popraskaných rukou. Máme obrovskou radost a moc děkujeme za zpětnou vazbu a hezký dopis.

Dezinfekční mýdlo pro citlivé jedince s alergií

Prodáváme dezinfekční mýdlo ASEPTIL LOTION (dóza 1 litr s pumpičkou) na bázi biguanidů s malým obsahem KAS. Mýdlo je určené zvláště citlivým osobám, které trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi. Neobsahuje betainy, EDTA, parfém ani barvivo. Dezinfekční mýdlo je neutrální a nemá předepsaný žádný výstražný symbol. Prostředek má širokospektrální dezinfekční záběr, včetně VIRUCIDNÍHO.

Dezinfekční účinnost: BAKTERICIDNÍ včetně Escherichia coli, FUNGICIDNÍ a VIRUCIDNÍ včetně HIV, polioviru, hepatitidy A, adenoviru, rotaviru a viru H1N1 a H5N1 při expozici 30 sekund.

Poznámka: nabízíme také dezinfekční ubrousky ASEPTIL.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka