Jaké brýle jsou moderní? Prozradíme vám trendy roku 2020

Když už se člověk neobejde bez dioptrických brýlí, byl by sám proti sobě, kdyby z nich nevytěžil maximum.

Jarní servisní akce AUTO CB

Přestaňte na ně pohlížet jako pouhou na zdravotní pomůcku a udělejte si z nich stylový doplněk, který ostatní přesvědčí o vašem vytříbeném vkusu a blízkému vztahu k módě. Pokud již řadu let nosíte jedny a ty samé obroučky, máte nejvyšší čas na seznámení se současnými trendy.

Leckdo považuje pořízení nových dioptrických brýlí za zbytečnou investici, ale to samé by se přece dalo říct o jakémkoliv oblečení či doplňku. A určitě cítíte, že mít na nose celý den, co již dávno není v módě, není to pravé ořechové.

Na druhou stranu určitě není správné podléhat trendům za každou cenu, tedy i v případě, že jste se stávajícími obrubami nadmíru spokojení. Podstatné je, aby se hodily k vašemu typu obličeje a nekazily celkový dojem. Stejná pravidla samozřejmě platí i pro sluneční brýle.

Pokud jste v poslední době trendy v oblasti dioptrických brýlí sledovali alespoň po očku, jistě vám neuniklo, že se do popředí dostaly širší a výraznější obruby. Ani v jejich případě určitě neuděláte chybu, ovšem pozvolna se vrací jemnější až bezobroučkové brýle. Značné oblibě se těší průsvitné rámečky v odstínech vínové, krémové, šedé, zelené a růžové. Atraktivní je také tandem průsvitného plastu a kovu – titanu, zlata či stříbra.

Pokud se nemůžete rozhodnout mezi tenkým a hrubým rámečkem, vsaďte na harmonickou kombinaci obojího. Současné trendy totiž zahrnují i takto „hybridní“ typy obrub.

Co se týče skel, přetrvávají kulaté a hlubší čtvercové tvary. Stále v kurzu jsou také brýle typu aviator neboli pilotky jsou stále v kurzu, ovšem pouze v kulatějším provedení – pilotkám ve tvaru kapek se vyhněte obloukem.

Pokud při výběru stále tápete, inspirujte se modely v eyerim collection. Pokud svého favorita nenajdete tam, tak už nikde.

Zdroj obrázku: Julia Strekoza / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 03.08.2020 10:27



2 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka