Kde sehnat zkušené truhláře pro rekonstrukci památek?

Máte na starosti historickou budovu či vzácnou památku? Potřebujete rekonstruovat historický dřevěný nábytek, starobylé dveře nebo okna? Máme pro vás tip na zkušené truhláře - specialisty na rekonstrukci památek!

Cílená propagace v Plzni

Nemůžete sehnat spolehlivé truhláře pro rekonstrukci památek?

Už nehledejte! Truhlářství ZAJDA - REKONSTRUKCE PAMÁTEK je tu pro vás již od roku 1992! Naší hlavní činností je rekonstrukce památek a obnova originálních historických dřevěných doplňků, vybavení a nábytku na českých zámcích, hradech, klášterech, v kostelech, na radnicích a dalších památkách po celé České republice.

Bohaté zkušenosti s rekonstrukcemi památek v ČR

Je nám ctí, že se podílíme na rozsáhlé opravě na jedné z nejvýznamnějších pamětihodností v Čechách, v premonstrátském klášteře Teplá u Toužimi, kde s přestávkami pracujeme na rekonstrukci dřevěného vybavení již několik let. Ještě větší radost máme ze speciální truhlářské výroby, kterou zajišťujeme od roku 2002 v Klášteře Panny Marie v Novém Dvoře u Dobré Vody v západních Čechách.

Tím ale výčet našich zkušeností s rekonstrukcemi památek nekončí. Dlouhodobě spolupracujeme s Památkovým ústavem v Plzni a mezi referenční zakázky můžeme zařadit také rekonstrukci Strahovského kláštera v Praze anebo rekonstrukci památkových objektů v klášteře Plasy, v kostele v Bezdružicích, na městské radnice ve Stříbře a také jsme se podíleli na rekonstrukci známých historických objektů, jako je například kostel sv. Mikuláše a kaple Loreta v Boru u Tachova a další památky v Mariánských Lázních a Karlových Varech.

Jaké služby nabízíme?

Zabýváme se rekonstrukcí památkových objektů a další zakázkovou výrobou dle přání zákazníků. Vyrábíme dřevěná okna (i atypická), dveře z masivu i dýhované, dřevěná schodiště a zábradlí, nábytek z masivu do všech místností (i do historických chodeb, knihoven, jídelen, zámeckých salónků a podobně).

Vyrábíme dřevěné pergoly a altány pro exteriéry, okna špaletová a zdvojená – klasické provedení (i repliky historických oken), okna špaletová s izolačním dvojsklem,  dřevěné obklady stropů a stěn dle požadavku. 

Dodáváme dveře masivní – europrofil, segmentové (podle nákresu), originální, historické dveře podle předlohy (z archivu, podle historické fotodokumentace a podle vzoru). Vyrábíme také balkonové dveře, dveře pro schodiště, dokážeme vyrobit a doladit půdní vestavbu (půdu v historickém objektu či památce), vyrábíme pergoly na míru.

Dodáváme vybavení interiérů do kanceláří, restaurací, barů, kostelů, klášterů.

Kontakt na truhláře pro rekonstrukci památek

Volejte na telefon: +420 374 627 777 (6:00 - 15:30 hod.) či mobil +420 603 552 243
Kontaktní adresa: 349 01 Stříbro, Americká 1447 (Plzeňský kraj)
Pište na e-mail: zajicek@truhlarstvizajda.cz

Navštivte web: http://www.truhlarstvizajda.cz/

Fotogalerie
Autor: Rekonstrukce památek truhlář Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka