Kia dodá vozy Organizaci spojených národů (OSN)

Společnost Kia Motors zvítězila ve výběrovém řízení divize Oddělení pro zadávání veřejných zakázek Spojených národů (UN/DP) na dodávku vozidel pro OSN a její organizační jednotky.

Cílená propagace v Plzni

Kia uspěla v konkurenci dalších předních světových automobilek, a zajistí tak dodávku vozidel včetně služeb v průběhu příštích tří let. 

Organizaci spojených národů a jejím organizačním jednotkám dodá Kia modely Rio, Forte a Sorento v barvách OSN (‚UN‘) pro nasazení v nejrůznějších projektech OSN.

„Volba automobilky Kia coby dodavatele vozidel pro OSN je pro nás významným úspěchem. Dokládá to vynikající kvalitu našich vozidel a jejich konkurenceschopnost na světovém automobilovém trhu,“ komentovala Kia.

„Smlouva byla uzavřena se společností Kia Motors s cílem co nejvíce konsolidovat požadavky organizačních jednotek OSN v oblasti vozového parku, úsporných opatření, vyšší kvality a lepší servisní podpory,“ uvedli zástupci OSN. „Pro OSN a její organizační jednotky je důležité zajistit, aby vozidla byla dobré kvality, vč. komplexních služeb poprodejní podpory. Těšíme se na plodnou spolupráci s automobilkou Kia.“

Kia tak OSN dodá vozidla již podruhé;

v letech 2010 až 2015 pro OSN zajišťovala dodávku 420 mikrobusů poté, co zvítězila ve výběrovém řízení divize UN/DP.

Smlouva mezi automobilkou Kia a OSN v příštích třech letech dosáhne objemu cca 7 mil. USD s možností prodloužení o další dva roky.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky KIA ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 27.03.2018 11:55



3 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka