Komfortní ubytování v Plzni

Plánujete prázdniny v Plzni nebo vyrážíte do západočeské metropole pracovně? Velmi rádi vám zajistíme ubytování v našem penzionu Antica, který najdete v Prokopově ulici nedaleko Americké třídy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Sháníte ubytování v centru Plzně?

Velmi rádi vám zajistíme ubytování v našem penzionu Antica, který najdete v Prokopově ulici nedaleko Americké třídy. Výhodná poloha penzionu potěší milovníky kultury i sportovní fanoušky. Od nás se za pár minut dostanete na plzeňskou věž, do divadla, na koncert, do známých hudebních klubů, nejznámějších muzeí i na zimní stadion za úspěšným plzeňským hokejem.

Romantická dovolená i výlet pro partu přátel

V penzionu Antica si můžete vybrat z celkem 12 pokojů – 3 třílůžkových a 9 dvoulůžkových. Pokoje jsou samozřejmě plně vybavené, připojené na vysokorychlostní internet a v ceně ubytování je i snídaně. Nezapomínáme ani na vaše další drobná přání a potřeby – od stolních her pro rodinné večery až po fény, žehličky a deštníky v případě nepříznivého počasí.

Naší specialitou je možnost zapůjčení koloběžek. Plzeň je protkána cyklotrasami, nic vám proto nebrání vyrazit na nádhernou projížďku například podél některé z plzeňských řek. Nejbližší z nich, Radbuza, leží necelých 50 m od penzionu Antica a její údolí patří mezi oblíbená relaxační místa. Po břehu řeky pohodlně dojedete např. do známé meditační zahrady nebo do nedávno vybudovaného Škoda sport parku, kde si můžete zahrát volejbal, nohejbal, zdolat lezeckou stěnu či lanovou dráhu, zajezdit na in-line dráze a využít řadu dalších atrakcí pro děti i dospělé.

Chcete-li s sebou vzít vašeho psího kamaráda, který je zvyklý s vámi cestovat, rádi jej u nás přivítáme.

Výhodné pobytové balíčky

Dopřejte sobě či svým blízkým některý ze speciálních pobytových balíčků. Při jejich sestavování jsme opravdu mysleli na každého. Součástí každého balíčku je pochopitelně snídaně v naší restauraci a připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Hledáte-li především klid, odpočinek a trochu romantiky, vřele vám doporučujeme variantu Antica a relax, kdy vás na pokoji přivítá vychlazená láhev sektu. Zajistíme pro vás ucelený wellness pobyt s finskou, tropickou a aroma saunou se sprchou, parní kabinou a tepidariem. Uvolnit se můžete i v hydromasážním whirlpoolu, při masáži či snění na sluneční louce. Podle vašeho přání vám navíc upečeme křupavou pizzu v originální kamenné peci.


Máte-li děti, jistě víte, jak obtížné bývá je zabavit. Vše jsme vyřešili za vás. Zamluvte si u nás některý z balíčků Vaše děti a Techmánie či Víkend pro rodiny s dětmi. Kromě pohodlného ubytování, kdy pobyt vašich dětí je zdarma, získáváte podle zvoleného balíčku i volné vstupenky do Dinoparku, nádherné plzeňské zoologické zahrady, nebo populární Techmanie a planetária.

Dobrodružnější verzi představuje balíček Víkend pro chlapy, který vás zavede do FERNET STOCK ARENY. Jednu z nejdelších závodních drah v naší republice si budete moci otestovat celkem 3x. Jako příjemný bonus můžete využít volný vstup do pivovarského muzea.

Plzeň je bez světoznámého piva těžko představitelná. Vydejte se tedy se speciálním pobytovým balíčkem na „Poznání za plzeňským pivem“. Projděte si pivovarské muzeum i plzeňské podzemí a rozhodně nevynechejte návštěvu pivovaru spojenou s ochutnávkou v pivním sklepě. Další dárek v podobě orosené plzeňské dvanáctky a pivního menu na vás bude čekat v naší restauraci.

Restaurace přímo v penzionu

Velmi nás těší, že vás zároveň můžeme pozvat do naší restaurace, která je vyhlášená přípravou steaků a pečením pizzy tradičním způsobem v kamenné peci. Takto připravenou pizzu vám jinde v Plzni nenabídnou. Jako poděkování hostům našeho penzionu poskytujeme na veškeré jídlo z naší restaurace přátelskou slevu ve výši 10 %.

Zavolejte nám ještě dnes a rezervujte si svůj pokoj:


Pension Antica, Prokopova 34, 30115 Plzeň
Web: www.pension-antica.cz

Ubytování: tel. 377 917 830

Restaurace: 377 222 228

Místo pro všechny přátele: www.facebook.com/anticaplzen




Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka