Košilatá one man show v Plzni s odvážnou vzpěračkou

Děkuji všem, kteří přišli na mé vystoupení do Cardinal Clubu v Plzni. Zvláštní poděkování patří sympatické úspěšné vzpěračce Evě Starckové za odvahu a účinkování ve stand up vystoupení.

Cílená propagace v Plzni

Moc děkuji Cardinal clubu v Plzni za šanci vystoupit se svou košilatou one man show. Pokud si chcete zajít na dobré jídlo anebo posedět s přáteli u sklenky vína či točené plzně, co má říz, jednoznačně doporučuji tenhle klub v ulici Kardinála Berana.
Děkuji všem divačkám a divákům za přátelskou, pohodovou atmosféru a hlavně za ten zvonivý smích! Největším smíškem byla paní Kamila ... dozvěděl jsem se, že je břišní tanečnice KAMILAH.

Vzácným hostem byla vzpěračka Eva Starcková

Moc děkuji mistryni ČR a bronzové medailistce z Mistrovství EU ve vzpírání Evě Starckové za obohacení večerního vystoupení. Dobrovolně všem přítomným odhalila nejkrásnější a zároveň nejvíce střežené místo Plzeňského kraje, za které jsem jí předal medaili. Gratuluji! 

Křest a prodej kalendáře Vzpěračky 2019 na podporu Jakuba (Konto bariéry)

Děkuji skvělé dámě, neslyšící vzpěračce Julii Švecové za super nápad, organizaci a vytvoření nádherného kalendáře Vzpěračky 2019. Kalendář jsme v plzeňském Cardinal clubu poktřili a prodávali na podporu handicapovaného sportovce Jakuba. Děkuji všem, kteří přispěli do kasičky Konta bariéry. Ještě kalendář s krásnými vzpěračkami nemáte? Kupte si ho v e-shopu na stránkách Vzperacky.cz!

VIDEO: Páka se vzpěračkou Julčou za 5.000 Kč

Během poledního křtu kalendáře Vzpěračky 2019 za mnou neplánovaně přišel pán z publika a oznámil, že za páku se vzpěračkou Julií Švecovou přispěje částkou 5.000 Kč. Jak to dopadlo? Mrkněte se na video!

Poděkování

  • děkuji všem vzpěračkám, které na stand up vystoupení přišly. Obdivuji vaše nadšení do sportu, který, bohužel, nemá v českých médiích tolik prostoru. Jste krásný ženský plný energie!

  • děkuji fotografovi Tomáši Liškovi za úžasné fotky. Doporučuji navštívit Tomášův web www.foxfoto.cz a využít jeho služeb. Krásně fotí svatby, sportovní události, glamour...cokoliv

  • za krásnou květinu pro odvážnou vzpěračku Evu děkuji květinářství Fišer květiny.

Kontakty pro zájemce o vystoupení

e-mail: honza@kosilatashow.cz

web: www.kosilatashow.cz

facebook: Košilatá one man show

Autor: One man show Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka