Kovošrot Suda zajišťuje vedle šrotu i výkup papíru

K Sudovi se můžete vypravit nejen s kovovým šrotem, ale i veškerým papírem – od starých novin, časopisů, přes knihy, až po nepotřebné kartony a lepenky.

Cílená propagace v Plzni

Kovošrot Suda vykupuje kovový odpad i starý papír

K Sudovi se můžete vypravit nejen s kovovým šrotem, ale i veškerým papírem – od starých novin, časopisů, přes knihy, až po nepotřebné kartony a lepenky. Společnost Suda od vás vykoupí i celé šanony a další nesnadno recyklovatelné papírové sestavy. Mezi vděčné zákazníky proto patří kanceláře, obchody, školy i školky, ale papírový odpad prodávají i jednotlivé domácnosti.

Společnost Kovošrot Suda byla založena roku 1991 a svým zákazníkům je od pondělí do soboty k dispozici ve dvou pobočkách v Plzni-Křimicích a Nýřanech. Plzeňská provozovna je pro potřeby firemních zákazníků vybavena železniční vlečkou. Firma také může podle vašich časových možností vyzvednout odpad přímo u vás. Díky komplexnímu servisu patří Kovošrot Suda k nejspolehlivějším firmám v oboru.

Proč vozit v Plzni a okolí šrot k Sudovi?

Kovošrot Suda se výkupem, tříděním a zpracováním šrotu zabývá již od roku 1991. Nabízí nejen výkup a likvidaci šrotu, ale také zpětný odběr, odvoz odpadu od zákazníka, demontáž mostních konstrukcí, vodojemů, hal, výrobních linek, strojů a dalších zařízení, která vyžadují speciální postup likvidace. Provozovny v Plzni-Křimicích a Nýřanech vykupují měď, hliník, olovo, zinek, nerez, ocel, litinu, mangan, nikl, bronz, mosaz, slinuté karbidy i veškeré špony těchto kovů. Postarají se o i staré automotory, olověné akumulátory, chladiče, kabely a lana. Aktuální přehled výkupních cen získáte přímo v pobočkách firmy nebo na webových stránkách.

SUDOVI ŠROT, REPUBLICE OCEL!

KONTAKTUJTE KOVOŠROT PLZEŇ

Email: info@sudasrot.cz
Web: www.kovovysrot.cz

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka