LAND CRUISER 300: VLAJKOVÁ LOĎ TOYOTY

Land Cruiser má po 14 letech novou generaci. Tedy ten velký, nově s označením 300. Dobré věci totiž vydrží a nepotřebují rychlé změny.

Cílená propagace v Plzni

Impozantní  Toyota Land Cruiser 300 je důkazem. Na první pohled poznáte, že je to pořád Land Cruiser, přitom vypadá skvěle. A hlavně, je to rámový off-road s kvalitní mechanikou a spolehlivou elektronikou. Motor se sice zmenšil, ale benzínová 3,5litr twin-turbo V6 se 415 koňmi a a 650 Nm točivého momentu je pořádná nálož, zvlášť když zhubnul o 200 kilo. Veškerá tato síla je přenášena na kola prostřednictvím zcela nové 10stupňové automatické převodovky navržené tak, aby zlepšila jízdní výkon, spotřebu paliva a tichost.

O terénních vlastnostech asi mluvit nemusíme. Odolnost šasi Toyota vyzkoušela během náročných testů, ke kterým si přizvala závodní řidiče i z Rallye Dakar. Nová úroveň funkčního luxusu znamená, že i ty nejnáročnější cesty jsou hladké.

Zatímco Land Cruiser 300 pokračuje v drsném duchu svých předchůdců, zaznamenal také obrovský pokrok v komfortu a technologii interiéru. To platí i funkcích pro bezpečnost posádky.

VÍCE O TOYOTA LAND CRUISER 300 >

Fotogalerie
Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 05.05.2022 18:56



1 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka