Levnější povinné ručení díky internetu

Zapomeňte na vzdychání. Povinné ručení není od toho, aby řidiče trápilo, ale aby mu pomáhalo. Na to je potřeba pamatovat. Při nehodě povinné ručení dává řidičovi jistotu, že nebude během oné osudové chvíle finančně zničen. Uhradit škodu, která se může došplhat až na stotisícové částky, to aby jeden dělal přesčasy bez přestávky na odpočinek. Ale ano, naprostá většina řidičů jezdí opatrně, jejich štít nehodovosti je čistý, ale přesto musí mít sjednané povinné ručení. Proč si tedy nenajít takové po

Cílená propagace v Plzni

Zapomeňte na vzdychání. Povinné ručení není od toho, aby řidiče trápilo, ale aby mu pomáhalo. Na to je potřeba pamatovat. Při nehodě povinné ručení dává řidičovi jistotu, že nebude během oné osudové chvíle finančně zničen. Uhradit škodu, která se může došplhat až na stotisícové částky, to aby jeden dělal přesčasy bez přestávky na odpočinek. Ale ano, naprostá většina řidičů jezdí opatrně, jejich štít nehodovosti je čistý, ale přesto musí mít sjednané povinné ručení. Proč si tedy nenajít takové povinné ručení, které bude levnější? Jak? Finanční portál hyperfinance.cz nabízí porovnání povinného ručení. Ušetřit můžete až polovinu výdajů. Pojďme se podívat na podrobnosti.

Porovnání pojišťoven – v tom to vězí

Je samozřejmé, že se každý snaží nalézt tu nejvýhodnější nabídku. Ať už k povinnému ručení nebo třeba ke sňatku. U sňatku je to složité, na to si musí přijít každý sám. Ale s povinným ručením dokáže portál hyperfinance.cz poradit během okamžiku. Dříve musel řidič obcházet pojišťovny a hledat, kde mají nejlevnější povinné ručení. Obejít všechny pojišťovny ve městě mohlo zabrat i celý den. Po vzniku internetu se věc značně ulehčila. Namísto chození po městě mohl řidič prosedět půl dne před monitorem a klikat a klikat. Ale doba opět postoupila a před řidičem se objevil portál hyperfinance.cz, který udělá porovnání všech pojišťoven za něj. Nejvýhodnější ručení řidič zjistí během přestávky na kávu. Stačí vyplnit údaje vozu a portál se sám postará o to, abyste účinně ušetřili.

Šetřím, šetříš, šetříme

Díky službě můžete ušetřit až polovinu nákladů na povinné ručení. Což není zanedbatelná částka. Ušetřené peníze můžete investovat do jistě užitečnějších věcí. Například vložit uspořené do prasátka a užít si pak v létě lepší dovolenou. S menšími náklady na povinné ručení jste přesto dokonale chráněni proti finanční újmě při automobilové nehodě. K povinnému ručení si samozřejmě můžete sjednat i různá další připojištění, která vaši jistotu na silnici ještě prohloubí. S portálem hyperfinance.cz je vaše budoucnost na veřejných komunikacích zajištěna. Vždyť díky nejlevnějšímu povinnému ručení přibouchnete průvanu v peněžence dokonale dvěře. 

Autor: Hyperia s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 27.10.2015 15:19



5 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka