LIC technika se podílí na rekonstrukci náměstí v Plané u Mariánských Lázní

LIC technika právě v těchto dnech instaluje podzemní rozvaděče EK600 na náměstí v Plané u Mariánských Lázní. Rekonstrukce náměstí má být dokončena do konce tohoto roku.

Cílená propagace v Plzni

LIC technika dodává unikátní polykarbonátové podzemní rozvaděče (s vodotěsným poklopem, výsuvné rozvaděče nebo rozvaděče pro optická vlákna či další specifické rozvaděče a příslušenství), zemní kabelové šachty (modulární, ekonomické kompaktní šachty nebo například řadu Basicline) a signalizační techniku (tlačítka pro chodce, malé semafory) německé společnosti Langmatz.

Mezi nejnovější realizace patří rekonstrukce náměstí v Plané u Mariánských Lázní, která bude dokončena do konce tohoto roku. LIC technika ve zmíněném městě instaluje 4 kusy podzemních rozvaděčů typu EK600.

O firmě LIC technika, s.r.o.

Psal se rok 1963, kdy pan Hanz Langmatz založil v Garmisch-Partenkirchenu závod LIC Langmatz Industrie Chemie a začal s 5 spolupracovníky zpracovávat plasty - polyethylen a posléze také polykarbonát.

Firma Langmatz se více než 50 let specializuje na systémová technická řešení pro telekomunikace, oblast silnoproudu a signalizační techniku a pro své inovativní řešení získává početná ocenění (například: 2016 AOK Bayern - 2.místo v kategorii Zdravý management; 2015 GreenTec Award mezi prvními třemi v kategorii Recyklace a náhradní zdroje, 2013 WPC Inovationspreis Kolín v kategorii Produktový vývoj a design)

Na trh České republiky vstoupila firma Langmatz společně se Západočeskou energetikou a.s. v roce 1998 pod názvem LIC®technika, s.r.o., která má sídlo v Klatovech.

Dnes je firma LIC technika, s.r.o. dceřinnou společností firmy Langmatz GmbH sídlící v Garmisch-Partenkirchenu.

LIC technika, s.r.o. - kontakty
Adresa: Dr.Sedláka 763,339 01 Klatovy
E-mail: lic@lic.cz
Telefon: +420 376 555 711
Web: www.lic.cz

Autor: LIC technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka