Luxusní nábytek dá koupelně jiný rozměr

Koupelna je správným místem pro každodenní relax a odpočinek. Když jí navíc dáte luxusní nádech stane se koupelna oázou klidu. Budete v ní ještě raději trávit čas a užijete si své designové kousky.

Cílená propagace v Plzni

Luxusní koupelna má styl

Luxus znamená pro každého něco jiného. Pro někoho je to vana na nožíčkách a mramorová deska pod umyvadlem, pro firmu Kreiner je to pohodlná koupelna z kvalitních materiálů, s dostatkem úložného prostoru, zařízená osobitými doplňky.…a třeba i s luxusní volně stojící vanou od Villeroy Boch.

Kvalitní koupelnový nábytek

Od kvalitního koupelnového nábytku budete očekávat: dostatek úložného prostoru, kvalitní a časem prověřené materiály a precizní zpracování. V Kreineru vám pomohou vybrat nejpraktičtější nábytek právě pro vás. 

Vlajkovou lodí v luxusním nábytku jsou značky Villeroy Boch a Keuco. U těchto značek si můžete být jistí kvalitou zpracování a unikátním designem. Nábytek těchto značek bude ozdobou vaší koupelny! 

Luxusní koupelny firmy Kreiner

V roce 2004 byla slavnostně otevřena největší luxusní vzorkovna koupelen v ČR ve Vejprnicích u Plzně. Ojedinělé v ČR je představení stylu The House of Villeroy & Boch, kde jsou luxusní koupelny vybaveny do posledního detailu. K naprostému uspokojení zákazníků je k dispozici odborný personál a součástí služeb zákazníkům i grafická vizualizace návrhů koupelen na PC. 

Ve velkých prostorách firma Kreiner představuje poslední trendy v sanitární keramice, koupelnových doplňcích a armaturách. Zákazník zde najde řadu plně funkčních koupelen, sprchových koutů i saun, které si před nákupem může sám vyzkoušet.

Zákazník na prvním místě

Celý kolektiv zaměstnanců firmy Kreiner je připraven co nejlépe uspokojit vaše požadavky a přání. 

Kde společnost Kreiner najdete? 

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně

ESHOP: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: KREINER, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka