Maminky se na Vánoce připravily s předstihem

Kreativní kurz na téma Vánoce se konal v listopadu ve Stříbře. Byl určen pro širokou veřejnost, vyrobit si vánoční dekorace mohl přijít kdokoliv starší šesti let.

Cílená propagace v Plzni

 Kurz vede Hanka Veselá. „Občas takto pořádám různé výtvarné dílny. Nejčastěji jde o kurzy pro děti s rodiči, ale vítáni jsou i další zájemci, nemám žádnou hranici. Akorát některé kurzy jsou pro děti od šesti let, přece jenom tu pracujeme s různými technikami. Teď v neděli jsme vyráběli různé dekorace pro adventní čas,“ uvedla vedoucí kreativního kurzu Hana Veselá.
Nedělního kurzu se zúčastnila i Veronika Jílková. „Takové kurzy mám ráda, láká mě to, že se něco nového naučím. Tentokráte to bylo aranžování stuh, ale učili jsme se i pracovat tavicí pistolí. Byl tu příjemný kolektiv, pro mě jako maminku ročního dítěte je velkým přínosem přijít také mezi jiné lidi, předat si různé zkušenosti. A co vyrobím, si mohu vzít domů, což je teď před Vánocemi vhodné. Výrobě dekorací se věnuji i doma. Mám teď v plánu ještě přijít 15. prosince, to bychom se měli učit dělat ozdobné obálky. Využila bych je pro posílání přání k vánočním svátkům,“ uvedla Veronika Jílková.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 25.11.2014 08:38




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka