Martin Maxa zpíval nejlepším pizzařům západních Čech

V Dolních Polžicích se konala Soutěž o nejlepšího pizzaře západních Čech a k výrobě a pečení nejlepší pizzy zpíval Martin Maxa.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zpěvak Martin Maxa byl v porotě soutěže o nejlepšího pizzaře

V porotě zasedali například prestižní italský kuchař RICCARDO LUCQUE, módní návrhářka TATIANA KOVAŘÍKOVÁ, šéfredaktorka prestižního časopisu zaměřeného na italskou gastronomii LA CUCINA ITALIANA KATEŘINA REIMITZOVÁ nebo zpěvák MARTIN MAXA. Soutěž vyhráli italští pizzaři.

Máte chuť na pizzu pečenou v originální italské peci?

Přijďte se do PIZZERIE a PESIONU ANTICA podívat na originální pizzařskou pec dovezenou z Itálie a vyzkoušejte pizzu podle své chuti. Pizzu, grilované steaky, gnocchi, saláty můžete ochutnat v klidném a příjemném prostředí restaurace nedaleko centra Plzně anebo si můžete objednané jídlo nechat dovézt domů.

Milovníci pizzy hojně využívají službu: Rozvoz pizzy v Plzni ZDARMA! Teplou a voňavou křupavou pizzu si nechte dovézt do práce, do kanceláře, na firemní večírek nebo domů na jakoukoliv adresu v Plzni a blízkém okolí. Rozvoz pizzy a jídel je po Plzni a okolí do 7 km ZDARMA. Cena rozvozu do 7 km je stanovena zdarma pro jednu cestu. Cena při dovozu na delší vzdálenosti je 20 - 50 Kč dle vzdálenosti od restaurace.

Pokud jste právě dostali chuť na výbornou pizzu a máte zájem o dovoz pizzy přímo k vám domů nebo do firmy, kde pracujete, tak si pizzu či jinou dobrotu, objednejte, prosím, on-line na webu www.plzenskapizza.cz nebo telefonicky na čísle +420 377 222 228.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 03.11.2015 15:31



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka