MINI MODELING CAMP již poosmé v Plzni pod taktovkou DS MODELS

MINIMODELING KEMP, aneb „školičky mini modelek“ jejíž zakladatelkou je Pavlína Němečková. Pořádá další ročník modelingu pro dívky od 6-15 let. Tento kemp proběhne na jaře 7-9.4. a na podzim 13-15.10.2017 ve Sportpenzion Pohoda na Letkově.

Cílená propagace v Plzni

Autorka projektu Pavlína Němečková má bohaté zkušenosti v oblasti modelingu, produkce a sportovních akcí. Sama se zúčastnila soutěží MISS AEROBIK ČR, semifinálových kol MISS ČR, MISS PRAHA OPEN, Dívka Roku ČR a mnoha dalších. Od minulého roku jí pomáhá její kamarádka bývalá finaliska MISS Slovensko Michaela Andrašovská. 


Pavlína Němečková je také zakladatelkou úspěšného regionálního projektu Dívka Šumavy, který překročil své hranice a vyrostl v Česko-Slovenskou MISS. 


Hlavním cílem tohoto kurzu je mladým dívkám od (6-15) let přiblížit svět modelingu a to bez ohledu na tělesnou výšku či hmotnost. A ukázat jim zdravý životní styl, správné stravování, ale i to jak se dobře hýbat a být fit. 

Camp je pořádaný na jaře (7-9.4) i na podzim (13-15.10) ve Sportpenzion Pohoda na Letkově. Pod vedením profesionálních lektorů. Budouci modelky se mohou tešit na základy chůze, správné držení těla. Dívky si také zatančí s (Filipem Gregoriadesem), či si zacvičí. Vyzkouší si, jaké je to být před kamerou, fotoaparátem a dozví se o zdravé stravě a špatných stravovacích návycích. Navštíví je vizážistka, či módní návrhářka (Petra Brzková).

Hostem kuzu bude finalistka České MISS Veronika Kašáková. Autorka knihy „Zpověď: Zděcáku až na přehlídková mola“, zakladatelka Nadačního fondu Veroniky Kašákové. 


Foto: Tomáš Fox Liška
WEB: http://www.tomasliska.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/TomasLiskaFotograf/

Fotogalerie
Autor: Tomáš Liška Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka