Můžeme se proleženinám bránit?

Jestliže jste prodělali náročnou operaci, jste delší dobu hospitalizováni a pobýváte na nemocničním lůžku, hrozí vám riziko vzniku proleženin. Ptáte se, jestli se můžete proleženinám bránit? Ano! Existují totiž speciální antidekubitní matrace a systémy standardně používané jak ve zdravotnických zařízeních tak i v domácí péči.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tkáň ležícího pacienta se musí dostatečně prokrvovat a z těla musí být odváděny škodlivé látky

Při nemocniční či domácí péči o pacienta je důležité, aby se tkáň u ležícího pacienta dostatečně prokrvovala a z těla byly odváděny škodlivé látky. Když se tak neděje, přestává fungovat přirozená termoregulace a dochází k postupnému odumírání tkáně a vzniku dekubitů (proleženin).

Systémy proti proleženinám se používají nejen v nemocnicích ale i běžně v domácí péči

Profesionální antidekubitní systémy se používají zejména na oddělení LDN či JIP v nemocnicích, ale je možné si tyto velmi užitečné zdravotní pomocníky pořídit také pro účely domácí péče.

Antidekubitní systémy nabízí eshop SZO.cz

Provozovatelem zdravotnického eshopu www.szo.cz je společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. Jde o tradiční, ověřenou a certifikovanou firmu, která dováží kvalitní antidekubitní systémy z Itálie. Zmíněné firma nabízí své služby již od roku 1998 a specializuje se na prodej špičkových lékařských přístrojů, zdravotnické techniky a dezinfekce.

GARANCE OCHRANY SPOTŘEBITELE

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. získala dne 1. 12. 2015 certifikát GARANCE OCHRANY SPOTŘEBITELE (GOS) od nestátní neziskové organizace Sdružení obrany spotřebitelů (SOS) – Asociace, z.s., takže si při nákupu antidekubitních matrací a zdravotnických systémů proti proleženinám můžete být jisti, že obchodní podmínky internetového obchodu SZO.cz, kterými se kupní smlouva řídí, jsou v souladu se zákonem a že nepoškozují práva spotřebitele.

Příklady antidekubitních systémů

V eshopu SZO.cz si můžete pořídit antidekubit HARMONY s pevnou matrací pro pacienty do 130 kg anebo aktivní antidekubit ALPHA pro těžké pacienty s hmotností až 200 kg

V internetovém obchodě SZO.cz naleznete ještě další typy a druhy antidekubitních matrací a systémů proti proleženinám jako jsou například antidekubitní matrace s kompresorem MAT-130, bublinková antidekubitní matrace CA-MI, antidekubitní kompresor CA-MI s regulací tlaku, kompletní antidekubitní lůžko RICANT nebo válcová antidekubitní matrace RICANT.

Zdroj: KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. a web Štastní senioři

Pokud si s výběrem matrace či lůžka proti proleženinám nevíte rady, kontaktujte specialisty ze společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty na specializovaný obchod s antidekubitními systémy:

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.
Přemyslova 25 (naproti OC PLAZA)
301 00 PLZEŇ

E-mail: krasny@szo.cz
Telefon: 377 424 999
www.szo.cz
FACEBOOK

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka