Nabídka špičkových přístrojů pro stomatology a zubní laboratoře

Společnost Krbec Dent s.r.o. prodává stomatologické materiály, zubní implantáty, dezinfekce a přístroje pro zubaře a laboratoře.

Cílená propagace v Plzni

Firma Krbec Dent je na českém stomatologickém trhu od roku 1993

Prodáváme dentální materiály, zubní implantáty, dezinfekce a samozřejmě přístrojů pro dentisty a laboratoře. Na českém stomatologickém trhu působíme již od roku 1993. Nabízíme kurzy pro zubní specialisty.  Pro zubní laboranty a dentisty pořádáme semináře, školení, praktické kurzy nejen v ČR, ale i u našich partnerů v cizině.

Jsme exkluzivním prodejcem výrobků firem Bredent a Bredent-medical pro Českou republiku. Máme také přímé zastoupení zubních značek Renfert, 3Shape, HLW dental instruments, Euronda, Edel-white, Saeshin a mnoho dalších. 

Kompletně vybavíme vaši stomatologickou ordinaci

Pro dentisty a zubní laboranty zajišťujeme kompletní vybavení zubních ordinací a laboratoří. Na námi dodané přístroje zajišťujeme záruční a pozáruční servis a samozřejmě poskytujeme poradenskou službu. Zajistíme (pokud je to třeba) také případné financování pomocí leasingu. Jsme specialisté v oboru implantologie (stomatologie).

Kontaktujte nás!

Telefon: 377 223 380
E-mail: info@krbec.cz
Web: www.krbec.cz
Facebook: KrbecDent

Adresa

Krbec Dent s.r.o.
Úněšovská 20/2114
323 00 Plzeň

Firma Krbec Dent stále sleduje novinky ve stomatologii a uveřejňuje je na svém webu www.krbec.cz novinky z oblasti implantologie.

Autor: Josef Duffek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka