Nabízíme kompletní vybavení stomatologických ordinací a laboratoří

Naše firma Krbec Dent s.r.o. prodává dentální materiály, zubní implantáty, dezinfekce a přístroje pro zubní lékaře i laboratoře.

Cílená propagace v Plzni

Krbec Dent s.r.o. je společnost zabývající se prodejem dentálních materiálů, zubních implantátů, dezinfekce a přístrojů pro zubní lékaře a zubní laboratoře. 

Na českém dentálním trhu působíme od roku 1993. Nabízíme školení a semináře pro zubní specialisty (lékaře, techniky). Jsme výhradním prodejcem výrobků firem Bredent a Bredent-medical pro ČR. Jsme také přímým prodejcem dentálních značek Renfert, 3Shape, HLW dental instruments, Euronda, Edel-white, Saeshin a dalších.

11.11.2016 workshop v Plzni: Chcete začít implantovat?

11. listopadu 2016 v Plzni pořádáme komplexní přípravný kurz s workshopem. Přihlášky můžete zasílat na: info@krbec.cz nebo tel: 377 223 380.

Pro zubní lékaře a zubní techniky zajišťujeme kompletní vybavení stomatologických ordinací a laboratoří. 

Na námi dodávané přístroje provádíme záruční a pozáruční servis, poskytujeme poradenskou službu. Zajišťujeme též financování pomocí leasingu. Jsme profesionálové v oboru implantologie (stomatologie). Pro zubní techniky a lékaře pořádáme semináře, školení, praktické kurzy nejen v České republice, ale i v zahraničí u našich obchodních partnerů.

Kontaktujte nás!

Telefon: 377 223 380
E-mail: info@krbec.cz
Web: www.krbec.cz
Facebook: KrbecDent

Adresa

Krbec Dent s.r.o.
Úněšovská 20/2114
323 00 Plzeň

Firma Krbec Dent stále sleduje novinky ve stomatologii a uveřejňuje je na svém webu www.krbec.cz novinky z oblasti implantologie.


Fotogalerie
Autor: Krbec Dent s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka