Nápad, který pomáhá všem!

Kupte si solnou jeskyni, večeři pro dva, ubytování či jakoukoliv jinou službu a můžete večer usínat s pocitem splnění dobrého skutku. Tyto peníze totiž nedostanou firmy, ale všechny poputují na dobrou věc - do Střediska Víteček, které se stará o handicapované děti i dospělé.

Cílená propagace v Plzni

Letošek není pro Středisko Víteček v Černošíně zrovna tím nejlepším, potýkají se tam s velkými finančními potížemi. Protože první vetší pomoc v podobě dotace přijde až v zimě, pomáhají zatím lidé z okolí. Pro středisko, kde pomáhají handicapovaným, se už letos konal běžecký závod v Plzni, cyklo závod v Sulislavi, hudební mini festival v mariánských Lázních. S dalším originálním nápadem přišla ještě Andrea Sasková se svými přáteli z Mariánských Lázní.

„Je to takový nápad, který v realizaci funguje jako směnný obchod. Lidé si vyberou ze zajímavé nabídky produktů, které věnovali podnikatelé či nějaké firmy v rámci pomoci i reklamy. Lidé si vyberou na internetových stránkách sami, kolika penězi chtějí centru Víteček pomoci a za to dostanou dárek, který je tam v určité nabídce. Tato nabídka je k vidění na portále HitHit.com. Lidé pomohou a navíc za pomoc něco dostanou. V podstatě jednoduchá až geniální myšlenka, na které se podílí parta přátel,“ vysvětluje Andrea Sasková.

Kampaň je jednoduchá, ten kdo chce pomoci si v nabídce vybere to, co jej zajímá, zaplatí za zboží či službu a peníze odjedou na účet Středisku Víteček v Černošíně. Ale pozor, čas kvapí a pomoci tímto způsobem mohou lidé jen do určitého dne. „Akce končí posledního srpna letošního roku. Odměny do kampaně věnovala spousta firem a podnikatelů z Mariánských Lázní a okolí. Najdete tam zajímavé ceny.  Různé  vouchery, například na báječnou večeři do Rybí restaurace U Pidly v ML, kuchařské knihy plné receptů a on-line kurzy propagátorky zdravého životního stylu Andrey Saskové (VařímeSrdcem.cz), poukazy do pivních lázní pivovaru Chodovar, volné vstupenky do solné jeskyně, relaxační pobyty do hotelů v ML, a dokonce i takovou zajímavost jakou je vystoupení kapely na Vaší firemní párty, večírku nebo svatbě,“ vyjmenovala alespoň některé  Sasková.

Pokud si budete chtít v téhle jedinečné charitativní kampani vybrat svojí odměnu i Vy a zároveň tím přispět středisku Víteček, pospěšte si, ať se na Vás dostane, protože počet cen je omezen množstvím a kampaň běží jen do 31. srpna 2018.

Jestli jste majitelem firmy nebo podnikatelem a chcete udělat něco pro dobrou věc, máte pořád možnost se přidat taky. “Do kampaně velmi rádi přidáme jakékoliv další zboží nebo službu nejen místních firem a podnikatelů. Skvělé odměny, které se do takovéhle kampaně hodí, jsou třeba různé volné vstupenky, vouchery, poukazy do restaurací, kaváren, cukráren. Přispějete tím na dobrou věc a zároveň si získáte nového zákazníka. A pak už je jen na Vás, kolikrát se k Vám spokojený zákazník vrátí,” říká spoluautorka kampaně Andrea. „Jestli se chcete přidat, stačí se co nejdřív ozvat na e-mail andrea@varimesrdcem.cz” dodala.

A ještě závěrečné slovo spoluautorky kampaně:” Prosím, šiřte tuhle informaci, co nejvíc to půjde, protože tahle kampaň bude úspěšná (a středisko Víteček dostane peníze) jen v případě, že se nám podaří vybrat minimální cílovou částku 100 000 Kč (horní hranice neexistuje). Pokud nevybereme aspoň 100 000 Kč, peníze se vrátí všem, kdo přispěli, ale středisko Víteček nedostane nic. Taková jsou pravidla těchto tzv. crowdfundingových kampaní.”
Chcete-li si tedy i Vy vybrat svojí odměnu a zároveň tím přispět na dobrou věc, tak nejrychlejší cesta vede tudy: https://www.hithit.com/cs/project/5146/vratme-usmev-viteckovi-pomoc-pro-detske-centrum

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka