Narazili jste na odolnou špínu? ÚKLID PRESTO vás jí zbaví!

Úklid většinou nepatří mezi oblíbené činnosti. Navíc se stává složitým a velmi namáhavým v okamžiku, kdy je nutno čelit vrstvám špíny, napečené mastnotě či kobercům plným bláta.

Cílená propagace v Plzni

Návrat do plného lesku

Zašlé šatny, umývárny a toalety, neudržované podlahy, kuchyně pokryté mastnou špínou… S tím se setkává každá společnost, která řeší úpravy letitých, či dlouho nepoužívaných provozů. Úklidová firma PRESTO je na odolnou špínu připravena a vybavena – moderními čisticími stroji i řadou speciálních chemických prostředků, které dokážou odstranit každý druh znečištění. Specialitou společnosti je čištění lin, kdy se nejdříve omyjí nečistoty a odstraní staré impregnace. Poté následuje nanesení nové vrstvy impregnačního přípravku a finální vyleštění kotoučovým strojem. Vzhled takto ošetřených lin je fantastický.

Jednorázový i pravidelný úklid

U mnoha výrobních firem je obtížné zajistit pravidelný 100% úklid, neboť se často jedná o 24hodinové provozy – např. výrobní haly, sklady či garážová stání. Firma ÚKLID PRESTO proto nabízí službu jednorázového úklidu, kdy dokáže během dohodnuté doby provést kompletní úklid těchto míst, a to od podlah, přes obklady a okna až po prosklené střechy či výklady. Jednorázový úklid ocení i vlastníci nemovitostí, které právě prošly rekonstrukcí nebo mají těsně před kolaudací.

Pravidelný úklid přináší majitelům firem jistotu absolutního pořádku a čistoty, což ocení nejen zaměstnanci, ale i zákazníci. ÚKLID PRESTO v dohodnutých termínech zajistí v kancelářích, vstupních prostorách i firemním zázemí vše potřebné – zametání, utření prachu, vytírání, luxování, úklid sociálního zařízení, jídelny i společné kuchyňky, vyčištění dveří a oken. Na přání také automaticky doplní potřebné hygienické prostředky.

Sen SVJ, čisto v celém domě

Úklid společných prostor bývá v obytných domech s více nájemníky nejednou jablkem sváru. Tyto nesnáze lze velmi snadno vyřešit objednávkou pravidelného profesionálního úklidu, např. v týdenních intervalech. Firma ÚKLID PRESTO garantuje úklid celého domu od sklepů až po poslední patro, včetně umytí kabinky výtahu a vyčištění oken na chodbách. Dle dohody se firma postará i o společná parkovací stání.

Společenství bytových jednotek jsou srdečně vítána a mohou využít některý ze „startovacích bonusů“, např. pravidelný úklid na jeden měsíc zdarma, či 25% slevu na prvotní generální úklid.

Profesionální služby již od roku 1998

Plzeňáci využívají úklidových služeb již téměř dvě desítky let. Za dobu své existence vytvořila firma tým pečlivých a zodpovědných zaměstnanců, na které se lze plně spolehnout, což dosvědčí stovky spokojených zákazníků.

Máte zájem o úklidové služby?

Kontaktujte plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO:
ÚKLID PRESTO, S.R.O.
Šikmá 214/8
Plzeň 318 00
mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz
web: www.uklidpresto.cz
FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Fotogalerie
Autor: ÚKLID PRESTO, S.R.O. Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka